17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΞενοδοχείο ΑΥΡΑ Ραφήνα: Νέε & νέα εκμεταλλεύσου την ευκαιρία του job2day (δούλεψε...

Ξενοδοχείο ΑΥΡΑ Ραφήνα: Νέε & νέα εκμεταλλεύσου την ευκαιρία του job2day (δούλεψε στην πόλη σου) – Ελεύθερη είσοδος

Νέοι και νέες μη διστάσετε να έρθετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, να μιλήσετε με επιχειρηματίες που ζητούν προσωπικό, να μάθετε να κάνετε σωστά το βιογραφικό σας και που ξέρετε μπορεί να σας περιμένει μια θέση εργασίας στην περιοχή σας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εξαιρετικά χρήσιμο το σεμινάριο Job2Day(δούλεψε στην πόλη σου) που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο ΑΥΡΑ της Ραφήνας, μετά από πρωτοβουλία της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του υπ. Δημάρχου Ρ-Π Ανδρέα Βασιλόπουλου.
Η εκδήλωση προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία σε νέους και νέες που αναζητούν εργασία να συναντηθούν με τοπικές επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες που αναζητούν προσωπικό.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ανεργία είναι ένα μείζον ζήτημα στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και είναι ευθύνη όλων μας  να βρούμε λύσεις σε αυτό το πρόβλημα.

Παρακολουθώντας και υποστηρίζοντας αυτό το σεμινάριο, μπορούμε να βοηθήσουμε στη δημιουργία πραγματικών ευκαιριών για τους νέους και τις νέες της περιοχής μας.
Νέοι και νέες μη διστάσετε να έρθετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, να μιλήσετε με επιχειρηματίες που ζητούν προσωπικό, να μάθετε να κάνετε σωστά το βιογραφικό σας και που ξέρετε μπορεί να σας περιμένει μια θέση εργασίας στην περιοχή σας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα