22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΞεσπάει η μητέρα του βρέφους που του έκλεψαν το βαπτιστικό σταυρό –...

Ξεσπάει η μητέρα του βρέφους που του έκλεψαν το βαπτιστικό σταυρό – «Είναι ντροπή

Η μητέρα του μωρού μίλησε αποκλειστικά στο ΜEGA και στην εκπομπή «Live News» καθώς δεν μπορεί να πιστέψει το συμβάν, ούτε να σκεφτεί ποιος μπορεί να διέπραξε την κλοπή, αφού όλοι όσοι ήταν στη βάφτιση και στο γλέντι που έγινε μετά ήταν φίλοι και γνωστοί.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά από μία βάπτιση καθώς  έκλεψαν τον βαπτιστικό σταυρό του μωρού με τη μητέρα του βρέφους να ξεσπάει μετά το αδιανόητο συμβάν.

Η  μητέρα του μωρού μίλησε αποκλειστικά στο ΜEGA και στην εκπομπή «Live News» καθώς δεν μπορεί να πιστέψει το συμβάν, ούτε να σκεφτεί ποιος μπορεί να διέπραξε την κλοπή, αφού όλοι όσοι ήταν στη βάφτιση και στο γλέντι που έγινε μετά ήταν φίλοι και γνωστοί.

Η Άννα Κούρα αντιλήφθηκε πως ο βαπτιστικός σταυρός του μωρού έκανε φτερά και δεν μπορούσε να πιστέψει πως λίγα λεπτά μετά τη βάπτιση του 7 μηνών γιου της θα κατέληγε από τη βάπτιση στο αστυνομικό τμήμα.

«Είναι  ντροπή…»

«Μόλις είχε βαφτιστεί. Είναι  ντροπή να παίρνεις τον σταυρό από ένα μωρό», δήλωσε η ίδια στο  «Live News». H νεαρή μητέρα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας καθώς βάπτιζε τον μονάκριβο γιο της, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

«Βαφτίσαμε το παιδί. Ήρθαμε σπίτι, είχα φτιάξει ένα μπουφέ κάτω για τους καλεσμένους μου», περιέγραψε καθώς όπως είπε όλοι οι καλεσμένοι ήταν 35 άτομα φίλοι και συγγενείς. «Είχα αφήσει την πόρτα ανοιχτή αν κάποιος ήθελε να πάει τουαλέτα», θυμάται η νεαρή μητέρα.

Κι αυτό από ότι φάνηκε ήταν το μοιραίο λάθος της που εκμεταλλεύτηκε ο μακρυχέρης που δεν αρκέστηκε μόνο στον βαφτιστικό σταυρό αλλά έκλεψε και βέρα και κινητό από το εσωτερικό του σπιτιού.

«Διαπιστώθηκε ότι λείπει το κινητό της πεθεράς μου. Ανεβήκαμε να αλλάξουμε το μωρό όταν τελείωσε το γλέντι, ο σταυρός του μωρού δεν υπήρχε. Μετά από λίγο διαπιστώθηκε ότι λείπει και η βέρα της κουνιάδας μου», αποκάλυψε η ίδια. Η μικρή γιορτή κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα με τη μητέρα σοκαρισμένη να υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστου.

«Σε καλώ στο σπίτι μου, να χαρείς με τη χαρά μου και κάνεις κάτι τέτοιο»

«Δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου γιατί ήμασταν φίλοι και οικογένεια. Ήμασταν 35 άτομα. Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν έχει να κάνει με το χρηματικό. Είναι το ηθικό. Σε καλώ στο σπίτι μου, να χαρείς με τη χαρά μου και κάνεις κάτι τέτοιο σε ανυπεράσπιστο παιδί; Μωρό είναι» δηλώνει.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήταν κάποιος του κύκλου», είπε ακόμα η μητέρα καθώς όπως εξήγησε «η οικοδομή είναι τριώροφη με τρία διαμερίσματα και δεν γίνεται να μπει κάποιος και να μην το παρατηρήσουμε και οι υπόλοιποι. Δεν υπήρχε περίπτωση να πέρναγε κάποιος και να μπήκε γιατί καθόμασταν στην είσοδο και δεν μπορείς να περάσεις χωρίς να σε δει κάποιος», είπε ακόμα η μητέρα και κατέληξε λέγοντας πως:

«Το θεωρώ ντροπή και ότι δεν έχει το Θεό σου για να κάνεις κάτι τέτοιο να κλψεις ένα σταυρό από ένα παιδάκι που έχει βαφτιστεί πριν λίγη ώρα».

Η Ελληνική Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα