19.1 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚυριάκος Μητσοτάκης: Ο Φαίδων, το μαντίλι, ο γλάρος και μια ακόμα ανθοδέσμη…...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Φαίδων, το μαντίλι, ο γλάρος και μια ακόμα ανθοδέσμη… στο κεφάλι του προέδρου της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του στο TikTok για να δείχνει backstage πλάνα από τις περιοδείες του.

Νέα ανάρτηση στο TikTok έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου για άλλη μια φορά υπάρχουν backstage πλάνα από τις προεκλογικές περιοδείες του προέδρου της ΝΔ. Στο νέο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται να κάνει ποδήλατο με ολόσωμη φόρμα ενώ ακούγεται ο viral ήχος του TikTok «Ωραίος, ωραίος ο Φαίδων. Μπράβο Φαίδων».

Με τις θερμοκρασίες να έχουν ανέβει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζει την αξία του να έχει κανείς μαζί του μαντίλι για να σκουπίζει τον ιδρώτα. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ μιλάει για το νέο οδικό έργο για τη σύνδεση της Δράμας με την Καβάλα, παρακολουθεί βίντεο για τα γενέθλια της κόρης του Σοφίας, τονίζοντας ότι τελικά όλοι οι γονείς είναι το ίδιο «χαζογονείς».

Έπειτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτάει έναν ιερέα αν έχει TikTok και απορεί με έναν γλάρο που πέταξε εκατοστά δίπλα του. Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης δέχεται άλλη μια ανθοδέσμη στο… κεφάλι από τη σύζυγό του, Μαρέβα που εξακολουθεί να μην πιστεύει ότι τα λουλούδια είναι για αυτήν, όπως είχε πει πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του.

Δείτε το νέο βίντεο

@kyriakosmitsotakis_

13 ημέρες για τις εκλογες S2E2 #BTS #KyriakosMitsotakis #ekloges2023

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα