19.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚυριαζής-Πρόγιου: Ξεχειλίζει αγανάκτηση η παρέμβαση για αμετροεπείς δηλώσεις Δημάρχου Ρ-Π και Αντιδημάρχου...

Κυριαζής-Πρόγιου: Ξεχειλίζει αγανάκτηση η παρέμβαση για αμετροεπείς δηλώσεις Δημάρχου Ρ-Π και Αντιδημάρχου Βουδούρη

Δριμεία επίθεση προς τους κους Μπουρνούς και Βουδούρη εξαπολύουν οι σύμβουλοι του τοπικού συμβουλίου Πικερμίου Αθηνά Πρόγιου και Κώστας Κυριαζής. Η παρέμβασή τους ξεχειλίζει από αγανάκτηση για όσα δεινά έχουν τραβήξει αυτές τις μέρες, αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς ρεύμα, εγκαταλελειμμένοι στην τύχη τους απ’ την δημοτική αρχή Μπουρνούς.

Όσα δηλώνουν πιο κάτω δεν χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμό:

«Η τελευταία κακοκαιρία έχει πλέον ξεχειλίσει το ποτήρι της αγανάκτησης για την αδιαφορία και την ανικανότητα της δημοτικής αρχής.

Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις, το μόνο που λάβαμε ήταν οι αμετροεπείς δηλώσεις του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Βουδούρη, Εξοργίζοντας ακόμη περισσότερο τους ταλαιπωρημένους κατοίκους του Πικερμίου.

Όπως καταγγέλθηκε επωνύμως, τα δημοτικά μέσα χρησιμοποιήθηκαν για να καθαρίζουν συνεχώς τους ίδιους και τους ίδιους δρόμους στη Ραφήνα, παραλείποντας εντελώς την κοινότητα Πικερμίου και ιδιαιτέρως το ορεινό Πικέρμι, ενώ οι κάτοικοι είναι εκτός από αποκλεισμένοι, χωρίς θέρμανση, χωρίς ρεύμα και χωρίς τηλέφωνο.

Αίσχος και ντροπή!

Κώστας Κυριαζής

Dr. Athena Progiou

Σύμβουλοι Δ.Ε. Πικερμίου»  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα