23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜαίρη Χρονοπούλου: Καραμπίνα εντόπισε η αστυνομία σπίτι της

Μαίρη Χρονοπούλου: Καραμπίνα εντόπισε η αστυνομία σπίτι της

Σχετικά με το αν η ηθοποιός είχε χρήματα στο σπίτι, η οικιακή βοηθός της δήλωσε ότι παλιά υπήρχαν αλλά ξοδεύτηκαν σε ταξίδια

Καραμπίνα εντόπισε η αστυνομία στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου κατά τη διάρκεια αυτοψίας. Το γιατί υπήρχε το όπλο στο σπίτι παραμένει μυστήριο και ερευνάται από τις αρχές.

Σχετικά με το αν η ηθοποιός είχε χρήματα στο σπίτι, η οικιακή βοηθός της και μία από τους δύο κληρονόμους που όρισε στη διαθήκη της, μιλώντας στην εκπομπή του Star είπε ότι «παλιά υπήρχαν χρήματα αλλά ξοδεύτηκαν σε ταξίδια».

«Πάντα μου έλεγε ότι, αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα είμουν ζωντανή» είπε η Λαμάρα στη συνέχεια. «Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, πολλά χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ. Μου έλεγε ότι θα είσαι ασφαλισμένη, μην ανησυχείς, δεν θα σε αφήσω έτσι, θα έχεις φάρμακα, γιατρούς τα πάντα», πρόσθεσε.

Η Λαμάρα, η οποία έχει επιστρέψει στην πατρίδα της, τη Γεωργία, φρόντιζε τη Μαίρη Χρονοπούλου όταν ήταν κατάκοιτη για περισσότερα από 25 χρόνια. Η πρώην οικιακή βοηθός είναι μία από τις δύο κληρονόμους στις οποίες η ηθοποιός κληροδότησε ένα διαμέρισμα, το πατρικό της μητέρας της στα Πατήσια, αλλά και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Ο άλλος κληρονόμος είναι ο εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το «Χαμόγελο του Παιδιού». Το περιεχόμενο της διαθήκης παραμένει μυστικό, ακόμα και μετά τη δημοσίευσή της, ενώ αντίγραφό της μπορεί να παραλάβει μόνο όποιος έχει έννομο συμφέρον και μπορεί να το αποδείξει.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα