17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜαθητές δημοτικού στη Λάρισα σχημάτισαν το όνομα της 21χρονης Κλαούντιας

Μαθητές δημοτικού στη Λάρισα σχημάτισαν το όνομα της 21χρονης Κλαούντιας

Η νεαρή που σκοτώθηκε στα Τέμπη υπήρξε μαθήτρια του 11ου Δημοτικού.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Λάρισα για τον θάνατο της μόλις 21 ετών Κλαούντιας Λάτα, που είναι ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους της 21χρονης Κλαούντιας, η οποία υπήρξε μαθήτρια του σχολείου.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι μαθητές με τις τσάντες τους σχημάτισαν μια καρδιά και με τα κορμιά τους το όνομά της.

Σε ανακοίνωσή τους ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του σχολείου αναφέρουν: «Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας εξέφρασαν τη λύπη τους μαζί με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Οι μαθητές έγραψαν με τσάντες και τους ίδιους στην αυλή ένα σύνθημα για την Κλαούντια.

Η άτυχη φοιτήτρια 21 χρονών ήταν ανάμεσα στα θύματα του δυστυχήματος που σημειώθηκε με τρένο στα Τέμπη λίγο πριν την Τρίτη 01 Μαρτίου 2023. Η Κλαούντια, υπήρξε άριστη μαθήτρια στο σχολείο μας και ήταν φοιτήτρια της Ιατρική Σχολής του ΑΠΘ, Ιατρικό Τμήμα της ΣΣΑΣ.

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 την ώρα της προσευχής οι γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές τήρησαν ενός λεπτού σιγή για την μνήμη των θυμάτων του τραγικού συμβάντος. Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους της και εύχονται Καλό Ταξίδι.

ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ»

Στους 55 οι νεκροί που έχουν ταυτοποιηθεί

Ένας ακόμα νεκρός ταυτοποιήθηκε από την εξέταση δειγμάτων στα εγκληματολογικά εργαστήρια ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ταυτοποιημένων θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη στα 55, σύμφωνα με την Αστυνομία που διενεργεί το μακάβριο έργο της αναγνώρισης.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών είναι μέχρι στιγμής 57. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., υπάρχουν και δύο δείγματα βιολογικού υλικού από αυτό που έχουν δώσει συγγενείς, τα οποία δεν ταιριάζουν με αυτά των νεκρών.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα