17.1 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΠΟΣΟΒΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ...

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΠΟΣΟΒΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΦΩΤΙΑΣ

Ξεκίνησε σήμερα ο καθαρισμός του οικοπέδου Αντωνίου, απέναντι απ’ την πρώτη είσοδο του Ν. Βουτζά, όπου εδώ κι ένα χρόνο έχουν συσσωρευτεί τα καμένα βλαστικά υπολείμματα της περσινής φονικής φωτιάς.

Μετά την άμεση απομάκρυνση των θρυμματισμένων κλαδιών, θα ξεκινήσει ο θρυμματισμός των κλαδιών ώστε να καταστεί δυνατή η απομάκρυνση τους. Ο χρόνος που προβλέπεται μέχρι την ολοκλήρωση του καθαρισμού είναι κοντά στον ένα μήνα.

Απορίας άξιο γιατί όλο αυτό το υλικό δεν απομακρύνθηκε εδώ κι ένα χρόνο απ’ την απελθούσα Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου:  

«O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμεύτηκε στις προγραμματικές δηλώσεις τη Δευτέρα ότι θα καθαριστεί άμεσα το οικόπεδο στο Μάτι, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί εδώ και έναν χρόνο 20.000 τόνοι καύσιμης ύλης και αποτελούν εστία κινδύνου για τους κατοίκους και την περιοχή.

Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που κατατέθηκε προχθές και έδωσε τη δυνατότητα στην κεντρική διοίκηση να παρεμβαίνει εκτάκτως για να αντιμετωπίζει τις συνέπειες φυσικών καταστροφών, ήδη από σήμερα το πρωί, συνεργεία έσπευσαν στην περιοχή και καθαρίζουν την έκταση στην οποία είχαν συγκεντρωθεί κορμοί δέντρων και εύφλεκτα υλικά».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα