18 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑNέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του σε ταβέρνα

Nέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του σε ταβέρνα

Μία 43χρονη πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον σύζυγό της μέσα σε ταβέρνα όπου εργαζόταν στη Λάρισα.

Η εν ψυχρώ δολοφονία εκτυλίχθηκε περίπου στις 10 το πρωί της Τρίτης, όταν ο 54χρονος εισέβαλε με όπλο μέσα στο ουζερί, στην περιοχή Σωτηρίτσα στον Αγιόκαμπο της Λάρισας.

Ο 54χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του τουλάχιστον οκτώ φορές, σύμφωνα με τοπικά μέσα, με αποτέλεσμα να βρει θάνατο. Ο γυναικοκτόνος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από την Αστυνομία.

Στον τόπο του εγκλήματος έχουν μεταβεί αστυνομικοί που έχουν αποκλείσει την πρόσβαση.

Η εν λόγω γυναικοκτονία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά γυναικοκτονιών τους τελευταίους μήνες, και μόλις λίγα 24ωρα αργότερα από το έγκλημα στη Δάφνη όπου ο σύζυγος μαχαίρωσε και σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο διαμέρισμά τους.

Οργή και αγανάκτηση στο Twitter

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για άλλη μια φορά ένωσαν τις φωνές τους για να εκφράσουν τον αποτροπιασμό για τις διαστάσεις που έχουν πάρει οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα.

Δυστυχώς, το hashtag #γυναικοκτονία βρίσκεται ξανά στην κορυφή του Τwitter…

Οργισμένες αναρτήσεις

Ο κόσμος εκφράζει την απογοήτευση και την αγανάκτησή του για την πανδημία των γυναικοκτονιών που έχει πλήξει τη χώρα μας.

Σε αρκετές δημοσιεύσεις αναφέρεται το όνομα του Σταύρου Μπαλάσκα, λόγω της αμφιλεγόμενης – αν μη τι άλλο – δήλωσης που είχε κάνει μετά τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα