22.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝέα μαφιόζικη δολοφονία στη Βάρη: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ γνωστό πυγμάχο

Νέα μαφιόζικη δολοφονία στη Βάρη: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ γνωστό πυγμάχο

Λίγες μόλις ώρες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση 32χρονου στα Σεπόλια, ένα νέο μαφιόζικο χτύπημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Βάρης, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 23.

Σύμφωνα με τόσα όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά, το θύμα του νέου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών είναι ο πασίγνωστος Έλληνας πυγμάχος, Τάσος Μπερδέσης, ο οποίος συνδεόταν και με τον χώρο της νύχτας. Μάλιστα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, ενώ είχε συλληφθεί και εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ένα μαύρο πολυτελές τζιπ προσέγγισε τον άνδρα ενώ βρισκόταν στον δρόμο, έξω από αθλητικό σύλλογο πυγμαχίας, και άγνωστοι τον πυροβόλησαν στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής ένας ένοπλος άνδρας μπήκε σε καφετέρια στην συμβολή των οδών Δυρραχίου και Αμβρακίας 30, στα Σεπόλια, και πυροβόλησε 8 φορές στο κεφάλι έναν 32χρονο αλβανικής καταγωγής. Ο 32χρονος “Άρης” ήταν το 13ο “συμβόλαιο θανάτου” του πολέμου συμμοριών της αλβανικής μαφίας που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας από το 2007.

Οι δολοφόνοι είχαν τρεις αποτυχημένες απόπειρες εξόντωσής του με την τελευταία να καταγράφεται στις 26 Φεβρουαρίου 2021. Η τέταρτη ήταν δολοφονική και γράφτηκε με 8 σφαίρες σε ένα καφέ της οδού Δυρραχίου στα Σεπόλια. Ο δολοφόνος του διέφυγε με… ταξί, όπως είχαν κάνει οι δράστες της 3ης “αποτυχίας” τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο 38χρονος αρχηγός “Μίλι”, οι υπαρχηγοί “Ντοριάν”, “Λάντι” και “Φρέντι”, και τέσσερα ακόμη πρωταγωνιστικά μέλη συμμορίας της αλβανικής μαφίας, δύο από τα οποία συμμετείχαν και στην… 3η απόπειρα δολοφονίας του “Άρη” στον σταθμό Λαρίσης στις 26 Φεβρουαρίου 2021, είχαν συλληφθεί από στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

THETOC

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα