21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝέα Σμύρνη: «Μίλησαν» τα κινητά - Επτά βίντεο της 14χρονης είχε ο...

Νέα Σμύρνη: «Μίλησαν» τα κινητά – Επτά βίντεο της 14χρονης είχε ο τρόφιμος της Κιβωτού

Μέσω της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου, οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν ακόμη πιο πολύτιμα στοιχεία

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της 14χρονης από το ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη, η οποία έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας. Συγκριμένα, ένας από τους συλληφθέντες, φερόμενους ως δράστες, 24 ετών εμπλέκεται με την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κινητό του έχουν βρεθεί βίντεο που επιβεβαιώνουν τις αξιόποινες πράξεις με την ανήλικη. Συγκεκριμένα, στο κινητό του 24χρονου βρέθηκαν τουλάχιστον επτά βίντεο με την 14χρονη, είτε σε προκλητικές πόζες, είτε σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου.

Μάλιστα, τα κινητά και των τριών συλληφθέντων βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση και τα ευρήματα στο κινητό του 24χρονου αναμένεται να «φωτίσουν» πολλές σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης.

Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και των social media, οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν ακόμη πιο πολύτιμα στοιχεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένα βίντεο από τον βιασμό του κοριτσιού σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, το τραβάει τρίτο άτομο που βρίσκεται στο δωμάτιο.

Όλα τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα σταλούν στην ανακρίτρια, ενώ μέσω της αναζήτησης στο διαδίκτυο και της επίσκεψης σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες θα διαπιστωθεί αν υπήρχαν και άλλα άτομα που έκλειναν ραντεβού με την 14χρονη μέσω συγκεκριμένων site.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα