19.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝοσηλεύεται μετά από λιποθυμικό επεισόδιο ο πατέρας του Μιχάλη

Νοσηλεύεται μετά από λιποθυμικό επεισόδιο ο πατέρας του Μιχάλη

Στο «Θριάσιο» ο πατέρας του Μιχάλη Κατσουρή μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε η μητέρα του, ο πατέρας του έχει υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε στο «Θριάσιο» όπου και νοσηλεύεται.

Ο τραγικός πατέρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τη δολοφονία του γιου του και έχει διαταραχές πανικού. Η βοήθεια που προσπαθούν να του παρέχουν οι γιατροί, είναι κυρίως ψυχολογική, όσο αυτό είναι δυνατό. Για προληπτικούς λόγους αναμένεται να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο. Σε περίπτωση που δεν βελτιωθεί η κατάστασή του, δύσκολα οι γιατροί θα επιτρέψουν να παραβρεθεί στην κηδεία του παιδιού του.

Εξιτήριο για την μητέρα

Εξιτήριο πήρε η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», καθώς δεν άντεξε στο άκουσμα της δολοφονίας του γιου κατά τη διάρκεια της άγριας επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των Ελλήνων συνεργών τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η μητέρα του Μιχάλη, είχε διακομιστεί στον «Ερυθρό Σταυρό», καθώς μόλις έμαθε τα τραγικά νέα ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Το βράδυ της Τετάρτης υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, όπου οι γιατροί που την παρακολουθούν επιβεβαίωσαν ότι κατάσταση της υγείας της γυναίκας βρίσκεται εκτός κινδύνου. Έτσι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αποχώρησε.

Η μοιραία μαχαιριά στο χέρι

Η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, είναι το ένα και μοναδικό τραύμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι, στον πήχη το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε κατά την προσπάθειά του να αμυνθεί, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα