21.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΟ απαχθείς Ράινερ παιδί της ανιψιάς της Ραφηνιώτισσας Εμμανουέλας Τερζοπούλου!

Ο απαχθείς Ράινερ παιδί της ανιψιάς της Ραφηνιώτισσας Εμμανουέλας Τερζοπούλου!

Καλό κουράγιο και δύναμη Εμμανουέλα.

Στη Ραφήνα έχουμε λόγο να είμαστε διπλά αναστατωμένοι απ’ την αρπαγή του Ράινερ Πέντερσεν, καθώς η θεία της μητέρας του παιδιού, Εμμανουέλα Τερζοπούλου, είναι συμπολίτισσά μας.

Στην τραγωδία που βιώνει τόσο η Εμμανουέλα όσο κι η μητέρα του παιδιού δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας κι ευχόμαστε μάνα και παιδί να ενωθούν ξανά, αφού ο μικρός Ράινερ είναι συναισθηματικά πολύ δεμένος με τη μαμά του.

Σύμφωνα με όσα μας εξομολογήθηκε η Εμμανουέλα, το ζευγάρι των γονέων συναποφάσισε να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Παραδόξως ο πατέρας άλλαξε γνώμη μετά από παρότρυνση στενών συγγενών του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει δικαστική διαμάχη, με το μικρό παιδί στο επίκεντρο.

Το ζητούμενο είναι τι γίνεται από δω και πέρα, καθώς ο τρόπος που το παιδί απομακρύνθηκε απ’ τη μητέρα του με τη βίαιη αρπαγή του, δεν προμηνύει και ότι  καλύτερο για τη διαμονή του κοντά στην οικογένεια του πατέρα του.

Ένα ακόμα μελανό σημείο το πως κατόρθωσαν οι απαγωγείς να περάσουν το παιδί στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας, ενώ είχε ήδη εκδοθεί silver alert απ’ το Χαμόγελο του Παιδιού και το διαβατήριό του έμεινε στο σπίτι της μητέρας.

Η δική μας Εμμανουέλα δηλώνει ότι η ανιψιά της – μητέρα του παιδιού είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πώς να μην είναι άλλωστε.

Δηλώσεις Εμμανουέλας Τρεζοπούλου σε κεντρικά ΜΜΕ:

«Πρέπει να βγει αυταπάγγελτα διεθνές ένταλμα σύλληψης, γιατί μιλάμε για ένα κακούργημα» δηλώνει η κα Τερζοπούλου και συμπληρώνει ότι «πρέπει να κινηθεί άμεσα, γιατί δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ένα ανήλικο παιδί είναι σε ασφάλεια όταν είναι σε τέτοια χέρια» υπονοώντας τον γκανγκστερικό τρόπο που χρησιμοποίησαν για να το αρπάξουν.

Ας ελπίσουμε ότι οι ελληνικές αρχές θα ενεργήσουν υπέρ της μητέρας, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι οι αρχές της Νορβηγίας θα ταχθούν υπέρ του πατέρα, χωρίς κανείς να λογαριάζει το ίδιο το ανήλικο παιδί και τον ψυχολογικό αντίχτυπο που θα έχει όλο αυτό στην τρυφερή ψυχούλα του.

Καλό κουράγιο και δύναμη Εμμανουέλα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα