17.5 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Εντυπωσιακή όπως πάντα η προσέλευση πολιτών στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργου Χριστόπουλου, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Δημοτική Αλλαγή», που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αύρα».

Σημαντικές οι παρουσίες του τ. υπουργού Γιάννη Βρούτση ο οποίος ήλθε απ’ την Πάρο όπως είπε για να είναι παρών στην εκδήλωση αυτή του καλού του φίλου και συναγωνιστή στις Κυκλάδες, του Γιώργου Βλάχου, της Νατάσας Καραμανλή, του Νίκου Καντερέ, των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων αν. Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη Νίκου Σοφιανού και Πολυχρόνη Μπαϊρακτάρη, του προέδρου της ΝΟΔΕ αν. Αττικής Ανδρέα Γλαβά, της προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρ-Π Δέσποινας Γκικάκη κ.α.

Μεγάλη απούσα η αείμνηστη Σουζάνα Αρμάου – Χριστοπούλου

Τον Γιώργο Χριστόπουλο προλόγισε και κάλεσε στο βήμα ο γιος του Χάρης, με συγκινητικά τα όσα όμορφα λόγια είπε για τον πατέρα του και την σχεδόν παθολογική αγάπη του για την Ραφήνα. «Η απόφαση να διεκδικήσει ξανά το δήμο ο πατέρας μας μετά τον πρόσφατο χαμό της μητέρας μας, τόνισε, ήταν απόφαση που πήραμε με την αδελφή μου γνωρίζοντας την παθολογική αγάπη που τρέφει για την Ραφήνα». Συμπλήρωσε δε ότι και η μητέρα τους από ψηλά σίγουρα θα επικροτεί την απόφαση αυτή.

Κατόπιν κάλεσε στο βήμα τον «αυριανό δήμαρχο», όπως τόνισε. Πατέρας και γιος σφιχταγκαλιάστηκαν, όταν ο γιος κατέβηκε απ’ το βήμα για να παραχωρήσει τη θέση του στον πατέρα και καταχειροκροτήθηκαν.

Πριν ξεκινήσει την ομιλία του, ως καλός οικοδεσπότης, ο κος Χριστόπουλος κάλεσε στο βήμα τους αιρετούς συναγωνιστές του στη Ν.Δ., όπως και τους υποψηφίους με τον Πατούλη να πουν δυο λόγια κάτι που έπραξαν και ξεκίνησε να μιλά. Τόνισε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να θέσει ξανά υποψηφιότητα, θέλοντας να υποστηρίξει και να συνεχίσει ένα μεγάλο έργο που άφησε στη μέση και ζήτησε για άλλη μια φορά την υποστήριξη των συμπολιτών του.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Δημοτική Αλλαγή».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα