21.3 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΑΔΗΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ!

Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΑΔΗΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ!

Η επιμονή που χαρακτηρίζει τον Ισίδωρο Μάδη, η αγάπη που τρέφει για τη γενέτειρα γη του, κυρίως όμως η βαθιά αυτοδιοικητική του γνώση, επιδοκιμάστηκαν απ’ τους συμπολίτες του που τον ανέδειξαν Δήμαρχο Παιανίας στον δεύτερο γύρο και μάλιστα με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 63,15%, αποδοκιμάζοντας τον απερχόμενο δήμαρχο Σπύρο Στάμου ο οποίος δεν κατόρθωσε στην 5ετή θητεία του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ώστε ο δήμος να οδηγηθεί στην νέα εποχή, που εξασφάλισε το 36,85% των ψήφων του δεύτερου γύρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις που μας έκανε ο κος Μάδης γνωρίζει τις δυσκολίες που ενδέχεται ν’ αντιμετωπίσει λόγω της απλής αναλογικής που του έδωσε 8 έδρες σε σύνολο 27 του Δημοτικού Συμβουλίου. Ωστόσο δεν ανησυχεί αφού όπως τόνισε όλες οι εισηγήσεις που θα κατατίθενται προς έγκριση στο Σώμα θα είναι μέχρι κεραίας τεκμηριωμένες, ώστε να μην υπάρχουν στεγανά που θα μπορούσαν ν’ αποτρέψουν την υπερψήφισή τους, ιδίως όταν αφορούν την αναβάθμιση σε κάθε τομέα των δύο κοινοτήτων του δήμου.

Να συμπληρώσουμε επειδή γνωρίζουμε πολλά χρόνια τον Σιδέρη, πάνω από είκοσι, με τον οποίο έχουμε κάνει κοινούς αγώνες, πιστεύουμε ότι δεν θ’ απογοητεύσει τους συμπολίτες του, αφού διαθέτει δύναμη, πείσμα, αποφασιστικότητα, μα πάνω απ’ όλα γνώση των ελλείψεων που παρουσιάζει ο δήμος και διάθεση να βοηθήσει στην επίλυσή τους.

Επιπλέον με την αλλαγή που αναμένεται σε κεντρικό επίπεδο, ο κος Μάδης θα βρει ευήκοα ώτα τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στα καθ’ ύλη υπεύθυνα Υπουργεία που θα χρειαστεί να συναινέσουν σε βασικά αιτήματα έργων υποδομής.

Το πρώτο δημόσιο ευχαριστώ του νέου Δημάρχου Παιανίας, Ισίδωρου Μάδη, απ’ την σελίδα του στο FB:

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ!
Ευχαριστώ όλες και όλους σας.
Ο λαϊκισμός, η αλαζονεία, η λασπολογία, ο διχασμός, σήμερα τελείωσαν οριστικά στην Παιανία και τα Γλυκά Νερά.
Κάναμε τα πάντα για να γίνει αυτό.
Στρατηγική, πάθος, πολλή δουλειά και συνεργασίες.
Με το ίδιο πάθος θα αγωνιστούμε και από 1η  Σεπτέμβρη για να κάνουμε πράξη όσα είπαμε προεκλογικά.
Για εμάς τώρα έχει δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα