13.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ επισκέφτηκε το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ επισκέφτηκε το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Στο πλαίσιο της καμπάνιας της με τίτλο «Το σχολείο που θες» συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλειο Παπακώστα, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης συνοδευόμενος από μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου.

Ένας από τους βασικότερους πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να βασίζεται η σύγχρονη εκπαίδευση είναι οι ψηφιακές δεξιότητες, αφού όμως διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας γνωρίζουν τους κινδύνους που μπορεί να κρύβονται στο διαδίκτυο και τους οποίους πιθανώς αγνοούν. Ο κ. Παπακώστας, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ τους μίλησε για την ιστοσελίδα  www.cyberkid.gr  όπου παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με το πως μπορεί να εκμεταλλευτεί όλη η οικογένεια τα θετικά των σύγχρονων τεχνολογιών που μας περιβάλλουν και φυσικά του διαδικτύου.

«Το μέλλον της εκπαίδευσης και της πραγματικότητας είναι ψηφιακό» δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης και συνέχισε λέγοντας πως «Οφείλουμε να εξασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας γνωρίζουν άριστα να πλοηγούνται με ασφάλεια στο χώρο του διαδικτύου».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα