26.1 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ ΘΩΡΑΚΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

Ο ΘΩΡΑΚΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

Εδώ και μήνες η συμμετοχή του θωρακοχειρούργου Γιώργου Αθανασιάδη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ήταν περισσότερο από σίγουρη. Παρόλα αυτά ο γιατρός κράτησε χαμηλούς τόνους μη θέλοντας να προβεί σε καμιά δήλωση πριν την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Κάτι που εκτιμήσαμε και δεν κάναμε ούτε έναν υπαινιγμό έστω για την πιθανότητά αυτή παρόλο ότι είμαστε γείτονες στη Ραφήνα και καλοί φίλοι ετών.

Ο κος Αθανασιάδης, απ’ το νέο αίμα που μεταγγίζεται στα ψηφοδέλτια της παράταξης απ’ τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη , αποτελεί μια απ’ τις ισχυρές υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου της Ν. Δημοκρατίας που διεκδικεί με υψηλές πιθανότητες μία έδρα στην νέα Βουλή.

Ποιος είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης

Ο Γιώργος Αθανασιάδης έχει πλούσια κοινωνική κι εθελοντική δράση, συνδικαλιστική (ΕΙΝΑΠ – ΟΕΝΓΕ) και είναι γνωστός στους ψηφοφόρους καθώς το 2014 ήταν κορυφαίος σε σταυρούς υποψήφιος σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής με το συνδυασμό 180ο ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ του Γ. Κουμουτσάκου, ενώ υπήρξε δημοτικός σύμβουλος μείζονος μειοψηφίας Ραφήνας εκλεγμένος με τον συνδυασμό του Γιώργου Χριστόπουλου.
Είναι Χειρουργός Θώρακος – Καρδίας – Αγγείων, κατοικεί μόνιμα στη Ραφήνα παντρεμένος με την Ιατρό Δερματολόγο, Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θράκης, Χρύσα Παυλίδου κι έχει δύο παιδιά, τη Μαρίνα-Άννα και το Γιάννη.
Το 2004 του χορηγήθηκε η ιατρική ειδικότητα Χειρουργός Θώρακος. Την ίδια χρονιά ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών (Μ. Ν. Σέχας – Α. Κωστάκης) και μερικούς μήνες αργότερα ανακηρύχθηκε Λέκτορας Ν. 407 Πανεπιστημίου Αθηνών Καρδιοχειρουργική Κλινική (καθηγητής Κ. Ε. Αναγνωστόπουλος).
Έχει εργαστεί ως Καρδιοχειρουργός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών 2004-2006, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και την Κεντρική Κλινική Αθηνών. Έχει θητεύσει ως Επιμελητής Β’ της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.
Από το Δεκέμβριο 2005 είναι στο Νοσοκομείο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, σήμερα με τον τίτλο του Επιμελητή Α’ της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής.
Έχει μετεκπαιδευτεί μετά διακρίσεων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο HOPITAUX NORD DE MARSEILLE – CENTRE HOSPITALIER UNIVERSITAIRE στα επιστημονικά πεδία Μεταμοσχεύσεις Πνεύμονα, Ρομποτική Θωρακοχειρουργική, Ενδοβροχικά stents.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά μετεκπαιδευτικά προγράμματα μεγάλων Πανεπιστημιακών Νοσοκομειακών Κέντρων του εξωτερικού. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών της Ελλάδος και του εξωτερικού. Έχει διακεκριμένη συμμετοχή σε παγκόσμια και ελληνικά συνέδρια ως ομιλητής κι ως πρόεδρος στρογγυλών τραπεζών. Έχει επίσης να επιδείξει πλούσιο επιστημονικό συγγραφικό έργο (μονογραφίες, δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις) σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα