19.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΡΓΟ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Δ.Σ. ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΡΓΟ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Δ.Σ. ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Σε άκρως φιλικό περιβάλλον η εντυπωσιακή προσέλευση υποστηριχτών του υπ. Δημάρχου Ρ-Π Βασίλη Πιστικίδη η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του «ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Ραφήνα & το Πικέρμι» που πραγματοποιήθηκε χτες 16 Μαΐου, το café restaurant “La Sera”.

Ο κος Πιστικίδης προσφώνησε έναν προς ένα τους αιρετούς παραβρισκόμενους κεντρικής, περιφερειακής και δημοτικής αρχής, μεταξύ των οποίων η βουλευτής αν. Αττικής του ΚΙΝ.ΑΛ. κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο π. υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ κο Σωτήρης Ζώτος υπ. βουλευτής αν. Αττικής με το ΚΙΝ.ΑΛ., ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό, όπως και άλλοι υπ. Π.Σ. με τον κο Σγουρό και την κα Δούρου (δεν αναφέρουμε ονόματα καθώς ήταν πολλοί και δεν θέλουμε να παρεξηγηθούμε αν ξεχάσουμε κάποιον), ενώ ανέφερε τον Ραφηνιώτη κο Πολυχρόνη Μπαϊρακτάρη υπ. Π.Σ. με τον κο Πατούλη αν και ήταν απών λόγω ανειλημμένης υποχρέωσής του, επίσης παραβρέθηκαν υπ. δημοτικοί σύμβουλοι όμορων δήμων.

Απευθυνόμενος στις/τους συμπολίτες του αναφέρθηκε στην απλή αναλογική που για πρώτη φορά εφαρμόζεται και εξέφρασε το φόβο της ακυβερνησίας. Στη συνέχεια  αναλυτικά ανέλυσε το παραγόμενο έργο αυτής της δημοτικής αρχής, της οποίας ήταν εκλεγμένος δήμαρχος και στο όραμά του για την νέα θητεία, δεν παρέλειψε βέβαια ν’ αναφερθεί στις τραγικές συνέπειες της φονικής φωτιάς και στην προσπάθεια που καταβλήθηκε και καταβάλλεται για την αποκατάσταση πυρόπληκτων και περιβάλλοντος.

«Οι εκλογές της 26ης Μαΐου, τόνισε, αποτελούν κομβικό σημείο στην αυτοδιοικητική ιστορία. Το νέο νομικό πλαίσιο του Κλεισθένη Ι με το νέο σύστημα εκλογής των αιρετών με την απλή αναλογική, απαιτεί και επιβάλλει συνεργασίες ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα ακυβερνησίας στο δήμο.

Οι διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος, οι στενές κομματικές ή παραταξιακές περιχαρακώσεις δεν έχουν θέση στο νέα τοπίο. Άτομα με ήθος, εντιμότητα και γνώση των θεμάτων της Τ.Α. και με διάθεση για προσφορά καλούνται να συμπαραταχθούν και στη συνέχεια να συναποφασίζουν και να συμπράττουν για την υπεράσπιση των συμφερόντων της κοινωνίας.

Γ’ αυτό όλοι εμείς στην «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» δηλώνουμε αποφασισμένοι να κάνουμε την αναγκαία υπέρβαση στο μέλλον, υποσχόμενοι ν’ αγωνιστούμε μέσα από συναινέσεις για τι καλύτερο αύριο του δήμου μας.

Δώστε μας την απαιτούμενη δύναμη να είμαστε οι εγγυητές και πρωταγωνιστές της αυριανής πορείας του δήμου μας στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε, είναι στο χέρι σας, μία ΝΕΑ ΑΡΧΗ!»

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα