17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟδηγός ΙΧ έπεσε πάνω σε δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ - Διακομίσθηκαν...

Οδηγός ΙΧ έπεσε πάνω σε δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ – Διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό Στράτο Μαυροειδάκο, ο ένας εκ των τεσσάρων αστυνομικών είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Μετωπική σύγκρουση ενός ΙΧ με δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτομαγιάς στα Άνω Λιόσια. Το ατύχημα έγινε όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου κινούνταν στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας στη λεωφόρο Φυλής με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους.

Ειδικότερα, τέσσερις αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που κινούνταν με τις μοτοσικλέτες τους στη λεωφόρο Φυλής, συγκρούστηκαν με το όχημα που ο οδηγός του φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το συμβάν έγινε στη συμβολή των οδών Φυλής και Σισίνη. Οι τέσσερις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 και ο οδηγός του αυτοκινήτου στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι και οι πέντε είναι ελαφρά τραυματισμένοι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό Στράτο Μαυροειδάκο, ο ένας εκ των τεσσάρων αστυνομικών είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και αναμένεται να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα