20.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟργή Γιαννάκου για τον 36χρονο βιαστή της 12χρονης – «Αυτός ο τύραννος...

Οργή Γιαννάκου για τον 36χρονο βιαστή της 12χρονης – «Αυτός ο τύραννος που θέλει να λέγεται υγειονομικός»

«Εμείς οι υγειονομικοί απαλύνουμε το πόνο των κακοποιημένων παιδιών όπως κάνουν αυτές τις ημέρες στο ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ με την 12χρονη και τα αδέλφια της και δεν προκαλούμε πόνο»

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου προκάλεσε η είδηση ότι ο 36χρονος συλληφθείς για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια δούλευε στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου «Μεταξά».

«Αυτός ο τύραννος που θέλει να λέγεται υγειονομικός»

«Δεν το πιστεύουμε. Δεν μπορεί ένας υγειονομικός που προέβει σε αυτές τις κτηνώδεις πράξεις να αμαυρώνει την αυτοθυσία του υγειονομικού προσωπικού στη διάρκεια της πανδημίας» λέει αρχικά ο κ. Γιαννάκος. «Εμείς οι υγειονομικοί απαλύνουμε το πόνο των κακοποιημένων παιδιών όπως κάνουν αυτές τις ημέρες στο ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ με την 12χρονη και τα αδέλφια της και δεν προκαλούμε πόνο» συμπλήρωσε.

«Επισκέφθηκα τη κλινική που φιλοξενείται η 12χρονη με τα αδέλφια της. Την είδα με τα μάτια μου. Όχι ότι έχει σημασία αλλά δεν μπορεί να πίστευε αυτός ο τύραννος ότι αυτό το μικρό κοριτσάκι είναι 17 χρονών!!!!!» τονίζει.

«Κοιτάξτε ποιο κτήνος μας δυσφημεί. Αυτόν που η υπηρεσία του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ στάθηκε δίπλα του στο σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον μετακίνησε από βοηθό θαλάμου στο τηλεφωνικό κέντρο» αναφέρει.

«Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ δεν φθάνει. Δεν μπορεί αυτό το τέρας να λαμβάνει το 50% του μισθού του και να είναι φυλακή. Θα πρέπει αμέσως να τρέξει η πειθαρχική διαδικασία και να απολυθεί. Δεν θέλουμε τέτοιους υγειονομικούς ανάμεσα μας» καταλήγει.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα