25.5 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαρέμβαση – καταγγελία Σπύρου Χρυσοφώτη Προέδρου ΟΛΡ. Α.Ε.

Παρέμβαση – καταγγελία Σπύρου Χρυσοφώτη Προέδρου ΟΛΡ. Α.Ε.

Σ. Χρυσοφώτης: Η ΟΛΡ ΑΕ δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και προσωπικά ως πρόεδρος έπραξα ότι ήταν δυνατό για να μην συγκαλυφθεί από κάποιους η παρανομία και η αναλγησία!

Για «απαράδεκτη πρόκληση και απύθμενο θράσος» λόγω της κατάληψης θέσης παρκαρίσματος μπροστά στο Λιμεναρχείο και τον ΟΛΡ και μάλιστα με σήμανση για ΑμεΑ, από πολυτελές ΙΧ, η καταγγελία του Προέδρου της ΟΛΡ Α.Ε. Σπύρου Χρυσοφώτη.

Επί προσθέτως καταγγέλλει τις μη σύννομες ενέργειες του Λιμενάρχη Ραφήνας, ο οποίος κάνει τα στραβά μάτια στην εν λόγω παράνομη στάθμευση. «Ποιος είναι αυτός που  απολαμβάνει αυτής της μεταχείρισης;» αναρωτιέται ο κος Χρυσοφώτης.

Ο κος Σπύρος Χρυσοφώτης εκφράζοντας την αγανάκτηση του για το συμβάν, γράφει:    

Απαράδεκτη πρόκληση και απύθμενο θράσος.

Πολυτελές αυτοκίνητο με πλήρη ανοχή του λιμεναρχείου Ραφήνας σταθμεύει παράνομα μπροστά από θέση ΑΜΕΑ στο λιμάνι της Ραφήνας, μπροστά από το λιμεναρχείο και την ΟΛΡ ΑΕ.

Καλώντας ο ίδιος προσωπικά την αξιωματικό υπηρεσίας και ενημερώνοντας προσωπικά το λιμενάρχη κ. Κατσούλη κατάλαβα ότι πρόκειται για γνωστό τους πρόσωπο. Μετά από μια ώρα διαπληκτισμού και διαλόγων μου για να πείσω να εφαρμοστεί ο νόμος, έκοψαν κλήση για διοικητική παράβαση αλλά ξέχασαν να αφαιρέσουν πινακίδες ………

Ποιος είναι αυτός που  απολαμβάνει αυτής της μεταχείρισης;

Γιατί το λιμεναρχείο της Ραφήνας τον καλύπτει;

Θα αναμένω να δω αν θα κληθεί και γερανός όπως θα γινόταν σε κάθε άλλη περίπτωση. Ειρήσθω εν παρόδω ο ανάλγητος προς τους έχοντες κινητικά προβλήματα ιδιοκτήτης, έχει παρκάρει σε θέση της ΟΛΡ ΑΕ.

Η ΟΛΡ ΑΕ δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και προσωπικά ως πρόεδρος έπραξα ότι ήταν δυνατό για να μην συγκαλυφθεί από κάποιους η παρανομία και η αναλγησία! Κανένας, όσα χρήματα και γνωριμίες αν διαθέτει, δεν είναι υπεράνω του νόμου και κυρίως δεν θα συμπεριφέρεται με αναλγησία απέναντι στους ευάλωτους συμπολίτες μας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα