31.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠατέρας Καρολάιν: «Θα του έσπαγα το κεφάλι» λέει για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Πατέρας Καρολάιν: «Θα του έσπαγα το κεφάλι» λέει για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

«Θα του έσπαγα το κεφάλι», λέει μεταξύ άλλων ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, της 20χρονης μητέρας που έπεσε νεκρή από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun, εκφράζοντας την οργή του για τον δολοφόνο της κόρης του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως είπε ο 78χρονος, η θλίψη του μετατράπηκε σε οργή όταν ανακάλυψε ότι οι αστυνομικοί πήραν τον 32χρονο από το μνημόσυνο της Κάρολαιν, για να του παρουσιάσουν στοιχεία σε βάρος του που οδήγησαν στην ομολογία του.

«Όταν έμαθα αργότερα όλες τις λεπτομέρειες μετάνιωσα που δεν τα ήξερα νωρίτερα όταν ήταν εδώ (σ.σ. στην Αλόννησο). Θα του έσπαγα το κεφάλι και ευχαρίστως θα δεχόμουν τις συνέπειες της πράξης μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Όπως είπε η σύζυγός του, Σούζαν, και ο ίδιος πληροφορήθηκαν για τον θάνατο της Καρολάιν στις 11 Μαΐου από γείτονες στην Αλόννησο.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου» δήλωσε στη Sun ο 78χρονος πατέρας της Καρολάιν.

Σχολιάζοντας αναφορές στον ελληνικό τύπο ότι ο συζυγοκτόνος συνδέεται επίσης με παράνομες δραστηριότητες, είπε ότι πίστευε ότι υπήρχε «κάποια βάση» στις φήμες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Κάρολαιν είχε μια ισχυρή «αίσθηση του σωστού και του λάθους» και θα είχε απειλήσει να τον αφήσει αν είχε ανακαλύψει ότι είχε εμπλακεί.

Σχετικά με την επιμέλεια της εγγονής του, ο ίδιος επισημαίνει ότι «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα