13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠειραιάς: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι

Πειραιάς: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι

Τα αίτια θανάτου του 71χρονου θα φανούν από τη νεκροψία - νεκροτομή.

Έναν άνδρα εντόπισαν νεκρό οι λιμενικές Αρχές στον Πειραιά το πρωί του Σαββάτου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στην πύλη Ε8 του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά.

Στελέχη του Λιμενικού μετέβησαν στο σημείο, ενώ ο 71χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα (Τζελέπη) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ελευσίνας, προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος που ο 71χρονος έχασε τη ζωή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά για την ύπαρξη ατόμου, χωρίς τις αισθήσεις του, στην περιοχή Αργοσαρωνικού (πύλη Ε8) του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, ενώ ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για 71χρονο ημεδαπό.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα (Τζελέπη) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ελευσίνας».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα