23.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠλήρης εκκένωση στο βόρειο Ντράφι – Σε δύο μέτωπα η φωτιά –...

Πλήρης εκκένωση στο βόρειο Ντράφι – Σε δύο μέτωπα η φωτιά – Καίγονται σπίτια

Καίγονται σπίτια στο Ντράφι. Κα΄τοικοι καταγγέλουν τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ε. Μπουρνούς για ολιγωρία καθαρισμού ξερόχορτων.

Τελευταίες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει εκκενωθεί πλήρως το βόρειο Ντράφι, ενώ η φωτιά έχει «σπάσει» σε δύο μέτωπα, το ένα κατευθύνεται προς Ανθούσα κι το δεύτερο προς τους καταρράκτες Ντραφίου.

Οργή κατοίκων εναντίον της δημοτικής αρχής Μπουρνούς που κατηγορούν ότι δεν καθάρισε τα ξερόχορτα. Σύμφωνα με πληροφορίες απ’ την αστυνομία έχουν καεί 5 σπίτια στην κορυφή του Ντραφίου, ενώ απειλούνται κι άλλα. Η φωτιά έχει φτάσει στο κέντρο του Ντραφιού στην οδό Θερμοπυλών. Οι κάτοικοι έλαβαν και δεύτερο μήνυμα στο 112 κι ετοιμάζονται να εκκενώσουν και την υπόλοιπη περιοχή.

Δηλώσεις κατοίκου της περιοχής στο ΣΚΑΪ:

Ο κος Ταμπάογλου κάτοικος Ντραφίου κατήγγειλε στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ  τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κο Μπουρνούς, ότι παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των κατοίκων για καθαρισμό των ελεύθερων χώρων και οικοπέδων, κώφευσε με αποτέλεσμα τώρα να κινδυνεύει όλη η περιοχή. Υπενθύμισε δε ότι ήταν παρών στη φονική φωτιά του 2018 (για την οποία είναι υπόδικος), αλλά το πάθημα δεν του έγινε μάθημα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα