22.3 C
Athens
Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠοινή φυλάκισης 9 ετών σε πατέρα για ασέλγεια στην 3χρονη κόρη του

Ποινή φυλάκισης 9 ετών σε πατέρα για ασέλγεια στην 3χρονη κόρη του

Ένοχος κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων ο 51χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος από το Ρέθυμνο για την υπόθεση ασέλγειας με θύμα την κόρη του, από το 2017 έως το 2018 όταν το κοριτσάκι ήταν μόλις 2,5 ετών.

Το δικαστήριο απέρριψε την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα και με ψήφους 6-1 έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο επιβάλλοντάς του ποινή κάθειρξης 9 ετών, δίνοντας στην έφεση αναστέλλουσα ισχύ.

Το παιδί φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά το διάστημα από το 2017 έως το Μάιο του 2018 όταν ήταν 2,5 έως 3,5 ετών, ενώ το καλοκαίρι του 2018 μίλησε στην μητέρα του. Το γεγονός ότι το κορίτσι είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά, επιβεβαίωσαν οι πραγματογνωμοσύνες των ειδικών, ενώ στην κατάθεσή της η παιδοψυχίατρος υποστήριξε πως το παιδί έχει υποστεί ασέλγεια.

Μετά την ολοκλήρωση της δίκης ο κατηγορούμενος πατέρας προσέβαλε την απόφαση με έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Ο ίδιος άνθρωπος, καταδικάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα για ενδοοικογενειακή βία με πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της συζύγου του.

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.