33.1 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠυρκαγιά σε υπερπολυτελές αυτοκίνητο στην Αττική Οδό – Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία

Πυρκαγιά σε υπερπολυτελές αυτοκίνητο στην Αττική Οδό – Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία

Το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες περί τις 10:20 στο ύψος του κόμβου Κηφισιάς στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του Αμαρουσίου

Πυρκαγιά σε υπερπολυτελές αυτοκίνητο ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουνίου στο 28ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού. Η αξία του αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι Ισπανός, ο οποίος μένει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το super car μπήκε στην Αττική Οδό από την Κατεχάκη και σε αυτό επέβαιναν δύο άτομα τα οποία και πρόλαβαν να βγουν όταν αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πρόκειται για ένα από τα supercar τα οποία συμμετείχαν σε εκδήλωση στο Ζάππειο, στο πλαίσιο του «6to6 Motor Europe Tour».

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες περί τις 10:20 στο ύψος του κόμβου Κηφισιάς στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του Αμαρουσίου. Ως αποτέλεσμα έκλεισαν οι δεξιές λωρίδες της Αττικής Οδού ενώ σημειώνονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Για την κατάσβεση της φωτιάς ενήργησαν ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με τρεις πυροσβέστες. Σημειώνεται ότι δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ατόμου παρά μόνον σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα. Σύμφωνα με το autoblog.gr, το αυτοκίνητο που κάηκε ήταν μάρκας Koenigsegg Jesko και βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο του event «6to6 Motor Europe Tour».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα