20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡόδος: Εντοπίστηκε η 44χρονη μητέρα σε βουνό - «Δείχνει χαμένη και εξαντλημένη»

Ρόδος: Εντοπίστηκε η 44χρονη μητέρα σε βουνό – «Δείχνει χαμένη και εξαντλημένη»

Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και με εμφανώς αφυδατωμένη.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της αγνοούμενης 44χρονης από τη Ρόδο της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα. Η γυναίκα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (21/01) σε περιοχή μεταξύ Καλάθου και Μασσάρων, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της rodiakiη γυναίκα που δείχνει χαμένη και εξαντλημένη, εντοπίστηκε από αλλοδαπό περιπατητή σε βουνό. Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και με εμφανώς αφυδατωμένη.

Στη συνέχεια, ο περιπατητής έστειλε φωτογραφία της γυναίκας με την οποία έγινε η ταυτοποίησή της και στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ, την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Μόλις ανακάμψει αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Νωρίτερα τοπικά μέσα μετέδιδαν ότι από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η γυναίκα οδηγώντας το όχημά της, βγήκε από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

Αφού περασε από ένα γεφυράκι που βρίσκεται στην έξοδο του χωριού, άλλαξε κατεύθυνση κι αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που είχαν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα