20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτερνό αντίο στο φωτεινό χαμόγελο της Όλγας Κουρελλά σήμερα στην Παντοβασίλισσα Ραφήνας

Στερνό αντίο στο φωτεινό χαμόγελο της Όλγας Κουρελλά σήμερα στην Παντοβασίλισσα Ραφήνας

Ηλιόλουστη ξεκίνησε η σημερινή Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, ημέρα που είπαν το στερνό αντίο στην Όλγα Κουρελλά, που κατέληξε χτες μετά από σύντομη άνιση μάχη με την επάρατο νόσο, οι οικείοι της, φίλοι, γνωστοί κι οι συνάδελφοί της του Κ.Υ. Ραφήνας που εργάστηκαν μαζί της τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής.

Έσβησε μια αγαπητή κυρία που αντιμετώπιζε κάθε δυσκολία μ’ ένα φωτεινό χαμόγελο στα χείλη. Όπως φωτεινό ήταν το χαμόγελό της, έτσι φωτεινή κι ηλιόλουστη η μέρα του αποχαιρετισμού της στον Ι.Ν. της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, ανάμεσα στο μονάκριβο γιο της, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της.

Την Όλγα αποχαιρέτησε εκ μέρους των συναδέλφων της του Κ.Υ. Ραφήνας, η παθολόγος κα  Μαλβίνα Δαούκου, μ’ ένα συγκινητικό επικήδειο που αναφερόταν στην επαγγελματική της κατάρτιση και ευσυνειδησία στην άσκηση των καθηκόντων της, με ευαισθησία απέναντι στον πάσχοντα. Επίσης ο π. Δήμαρχος Ρ-Π κος Βασίλης Πιστικίδης, αντί στεφάνου κατέθεσε ένα ποσό προς ενίσχυση του συσσιτίου της εκκλησίας.

Την Όλγα εκτός του γιου της Ανδρέα, του συντρόφου της Κώστα Μακρή, των στενών συγγενών της, αποχαιρέτησαν πολλοί συνάδελφοι της απ’ το Κ.Υ. ακυρώνοντας ακόμα και ιατρικά ραντεβού, πολλοί παλιοί της συνάδελφοι, πλήθος γειτόνων και συντοπιτών της, που ακολούθησαν το φέρετρο έως την τελευταία της κατοικία στο κοιμητήριο Ραφήνας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε Όλγα. Καλό παράδεισο να έχεις!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα