17.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΣτην Αγία Τριάδα Ραφήνας γιορτάστηκε φέτος η Παναγία των Βλαχερνών.

Στην Αγία Τριάδα Ραφήνας γιορτάστηκε φέτος η Παναγία των Βλαχερνών.

Εκφράζουμε δημόσιο ευχαριστώ στα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής, ιδιαίτερα στον αγαπητό φίλο Γιώργο Κοντογιάννη...

Σήμερα 2 Ιουλίου η καμπάνα του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Ραφήνας στα Περιβολάκια κτύπησε καλώντας τους πιστούς στη Θεία Λειτουργία προς τιμή της Παναγίας των Βλαχερνών.        Ευλαβείς προσκυνητές στη χάρη Της οι πιστοί με κατάνυξη παρακολούθησαν τον πατέρα Κωνσταντίνο να τελεί την λειτουργία και την ευλογία των προσφερόμενων  άρτων.

Την λειτουργία παρακολούθησαν ο Ανδρέας Βασιλόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας, η Ευτυχία Σακατίδου Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας με το σύζυγό της Βασίλη Μπουρνιά κι εκλεκτοί συμπολίτες του οικισμού.

Μετά την απόλυση ακολούθησε φιλική συγκέντρωση για καφέ στον αύλειο χώρο του κέντρου «Μούσες» όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό Σαββάτου και να συζητήσουν, λόγω της παρουσίας του Ανδρέα, τοπικά προβλήματα της περιοχής.

Εκφράζουμε δημόσιο ευχαριστώ στα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής, ιδιαίτερα στον αγαπητό φίλο Γιώργο Κοντογιάννη για την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχαν στην υλοποίηση του τάματος προς την Παναγία μας. Η χάρη Της βοήθεια μας

Και του χρόνου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα