25.2 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυγκλονιστικά πλάνα από τροχαίο στην πλατεία Βικτώριας – Οδηγός σε σοκ ουρλιάζει...

Συγκλονιστικά πλάνα από τροχαίο στην πλατεία Βικτώριας – Οδηγός σε σοκ ουρλιάζει αφού τραυμάτισε παιδάκι

Γυναίκα σε σοκ ουρλιάζει λίγο μετά το τροχαίο, αφού τραυμάτισε με το αμάξι της μικρό παιδάκι στο κέντρο της Αθήνας

Σοκαριστικά βίντεο έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τα οποία δείχνουν τροχαίο στην Πλατεία Βικτώριας, το πρωί της Δευτέρας, με πρωταγωνιστές ένα μικρό παιδάκι και μια γυναίκα η οποία ήταν και η οδηγός του οχήματος.

Στα σοκαριστικά πλάνα που έχουν ανέβει δείχνουν πλήθος κόσμου να έχει μαζευτείς μετά το τροχαίο περιμετρικά του οχήματος. Ξαφνικά, ακούγεται η φωνή της γυναίκας να ουρλιάζει, χωρίς να διακρίνεται ακριβώς τι έχει συμβεί, ενώ έχει βγει από το αυτοκίνητό της και σέρνεται στο οδόστρωμα, εμφανώς σοκαρισμένη από το τι έχει μόλις συμβεί.

Σε σοκ η γυναίκα

Στη συνέχεια, παίρνει το παιδί που μόλις χτύπησε στην αγκαλιά της και το παραδίδει σε έναν άντρα που φέρεται να είναι ο πατέρας του, ο οποίος το μετακινεί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της γυναίκας, η οποία κάνει στην άκρη και τους το παραχωρεί.

Στη συνέχεια, ο άντρας μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ πληροφορίες του βίντεο αναφέρουν ότι μαζί με τη μητέρα του, σπεύδουν να το πάνε στο νοσοκομείο. Το πλήθος που έχει μαζευτεί εκατέρωθεν κάνει στην άκρη για να δώσει χώρο στο όχημα, το οποίο αναπτύσσει ταχύτητα άμεσα κορνάροντας και φεύγοντας από το σημείο.

Η γυναίκα, με τη βοήθεια των περαστικών μεταφέρεται λίγο πιο πέρα και της προσφέρεται μια καρέκλα, στην οποία φαίνεται πως δεν μπορεί καν να καθίσει, μη έχοντας δύναμη από το σοκ που υπέστη. Ακούγονται φωνές γύρω της να της λένε «ηρέμησε» προσφέροντάς της νερό, με την ίδια να συνεχίζει να ουρλιάζει χωρίς σταματημό.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα