16.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνελήφθη ο άνδρας που έκανε βόλτες με τον σκύλο του στην οροφή...

Συνελήφθη ο άνδρας που έκανε βόλτες με τον σκύλο του στην οροφή του αυτοκινήτου

Κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη ο άνδρας που εμφανιζόταν σε βίντεο να κάνει βόλτες με το σκύλο του στην οροφή του εν κινήσει αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη την Τετάρτη σε περιοχή της Καρδίτσας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, ένας άνδρας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του σκύλου, που την προηγούμενη ημέρα (Τρίτη 10 Μαΐου) εμφανιζόταν σε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να βρίσκεται στην οροφή εν κινήσει οχήματος. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί σε προσωπικό λογαριασμό στο διαδίκτυο φαίνεται στην οροφή του λευκού αυτοκινήτου, το μεγαλόσωμο σκυλί να καταβάλλει προσπάθειες να σταθεί όρθιο. Η σκηνή έχει καταγραφεί από νεαρούς, οι οποίοι αντί να σταματήσουν τον οδηγό και να τον καταγγείλουν όπως όφειλαν, γελούν χωρίς σεβασμό στο ζώο που λίγο θέλει για να καταλήξει στο δρόμο, με φόβο όχι απλώς να τραυματιστεί αλλά με κίνδυνο να βρεθεί ακόμα και κάτω από τις ρόδες του οχήματος.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα