16.5 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤέμπη: «Ήταν όπως στο Μάτι, παντού καμένα και διαμελισμένα πτώματα»

Τέμπη: «Ήταν όπως στο Μάτι, παντού καμένα και διαμελισμένα πτώματα»

«Σοκαρίστηκα με έναν πατέρα που ήρθε στο χώρο της πρόσκρουσης και ζητούσε από τους διασώστες να τον αφήσουν να ψάξει μήπως βρει έστω ένα μπουφάν»

Ο Δημήτρης Λάππας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για το πώς βίωσε την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή εκεί.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον πόνο των ανθρώπων όπως ακριβώς τον βίωσε εκείνος, ενώ εξομολογήθηκε πως συγκινήθηκε πολύ με έναν πατέρα που πήγε στο σημείο του δυστυχήματος και παρακαλούσε να τον αφήσουν να ψάξει για ένα δείγμα του παιδιού του.

«Ήταν όπως στο Μάτι, παντού καμένα και διαμελισμένα πτώματα»

«Τα συναισθήματα που υπάρχουν είναι πόνος και οργή. Αυτό αντιμετωπίσαμε με τους συνάδελφος. Εγώ σοκαρίστηκα με έναν πατέρα που ήρθε στο χώρο της πρόσκρουσης και ζητούσε από τους διαδώστες να τον αφήσουν να ψάξει μήπως βρει έστω ένα μπουφάν. Δεν φώναζε ούτε ήταν εκνευρισμένος. Ήταν το χειρότερο, ένας βουβός πόνος» είπε αρχικά.

«Ήταν όπως στο Μάτι, παντού καμένα και διαμελισμένα πτώματα» είπε είπε σε άλλο σημείο.

«Έλεγαν δώστε μου κάτι να κηδέψω, τα φέρετρα είναι σφραγισμένα γιατί μέσα στα φέρετρα δεν υπάρχουν ολόκληρο το σώμα αλλά μπορεί να έχει μόνο κάποια μέλη μόνο» συμπλήρωσε.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα