21.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤέμπη: «Θα κινηθούμε νομικά γιατί είμαστε οι τυχεροί που ζήσαμε»

Τέμπη: «Θα κινηθούμε νομικά γιατί είμαστε οι τυχεροί που ζήσαμε»

Η 24χρονη περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να βγει από το βαγόνι της

Ολοένα και αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με τις πληροφορίες να θέλουν να ξεπερνούν τους πενήντα. Την ίδια ώρα, σοκαριστικά είναι όσα αποκαλύπτουν επιζώντες και τραυματίες για την τρομακτική στιγμή της φονικής σύγκρουσης αλλά και αυτών που ακολούθησαν.

Στο Star μίλησε μία κοπέλα 24 ετών η οποία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται τραυματισμένη στο ΑΧΕΠΑ.

«Είμαι καλά, νοσηλεύομαι με ράμματα στην πλάτη και οξυγόνο προληπτικά. Ήταν πολύ ξαφνικό. Ήμουν στο βαγόνι 3 μαζί με έναν φίλο μου, ο οποίος μόλις έσπασαν τα τζάμια κατάφερε να με βγάλει έξω, πριν αρχίσουν οι φλόγες να γίνονται πιο μεγάλες» περιέγραψε αρχικά.

Αποκάλυψε πως το ότι είναι ζωντανή τώρα, το οφείλει στον φίλο της καθώς η ίδια δεν μπορούσε να κουνηθεί γιατί είχαν σφηνωθεί τα χέρια της αναμέσα στα καθίσματα.

«Συρθήκαμε πάνω στις γραμμές, για να απομακρυνθούμε από το τρένο, γιατί φοβόμασταν μη συμβεί κάποια έκρηξη. Ο κόσμος έτρεχε, προσπαθούσε να επιβιώσει» ανέφερε η 24χρονη.

Αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά, όπως και όλοι όσοι επέζησαν, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι μία ανάμεσα στους νεκρούς.

«Ναι θα κινηθώ νομικά. Όλοι θα κινηθούμε νομικά. Είμαστε οι τυχεροί που ζήσαμε. Θα μπορούσαμε να ήμασταν στη θέση των ανθρώπων που χάθηκαν. Και από το δικό μου το βαγόνι υπήρχαν άνθρωποι που χάθηκαν» κατέληξε.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα