19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘανατηφόρα τροχαία σε Νάουσα και Σέρρες

Θανατηφόρα τροχαία σε Νάουσα και Σέρρες

Πώς συνέβησαν τα δύο τροχαία δυστύχηματα

Δύο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής σε Σέρρες και Νάουσα αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση, το δυστύχημα συνέβη στο 73,5 χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά-Σέρρες-Προμαχώνα όταν η 44χρονη που κινείτο πεζή παρασύρθηκε περίπου στις 19:45 από το όχημα που οδηγούσε ένας 40χρονος Πολωνός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα είχε ξαναπαρασυρθεί από φορτηγό πριν από δύο χρόνια. Η 44χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την ίδια γυναίκα, που είναι από το Καμαρωτό Σερρών, είχε παρασύρει και πάλι πριν από δύο χρόνια στο ίδιο σημείο φορτηγό αλλά τότε είχε επιζήσει. Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία.

Νεκρός 23χρονος στη Νάουσα, τραυματίας 21χρονος

Στη δεύτερη περίπτωση, τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νάουσα, ένας 23χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Νάουσα.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 03:40 στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας – σιδηροδρομικού σταθμού Νάουσας επιβατικό όχημα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός και επέβαινε 21χρονος ημεδαπός, ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού και τον τραυματισμό του 21χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα