21.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ‘’THE VIEW CLUB’’ ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

‘’THE VIEW CLUB’’ ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

Μόλις δύο μήνες και κάτι μετά το άνοιγμα υπό νέα διεύθυνση του εντευκτηρίου της Καλλιτεχνούπολης, πρώην ‘’Αρετούσα’’ και νυν ‘’the view club’’, η περιοχή απέκτησε επιτέλους το στέκι που λαχταρούσε. Είναι αλήθεια ότι στα χρόνια που λειτουργούσε το εντευκτήριο ως Αρετούσα, πέρασε υπό διάφορες διευθύνσεις κυρίως ατόμων που ήταν, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, εκτός αντικειμένου με τα λίγο-πολύ γνωστά στους ντόπιους αποτελέσματα.

Σήμερα οι δύο γλυκύτατες αδελφές ιδιοκτήτριες του café-bar ‘’The view club’’, Βάγγη Κολοβού-Ιωάννου και Τίνα Κολοβού, κατάφεραν όχι μόνο να προσφέρουν ένα καταπληκτικό στέκι αναψυχής σ’ ένα ιδανικό περιβάλλον όπως αυτό του οικισμού της Καλλιτεχνούπολης, όσο και να δημιουργήσουν ένα mini-market απολύτως απαραίτητο στην περιοχή που βρίσκεται αρκετά μακριά απ’ το εμπορικό κέντρο τόσο της Ραφήνας, όσο και του Πικερμίου.

Στο mini-market αυτό μπορεί να βρει κανείς τρόφιμα πρώτης ανάγκης, γάλα, γιαούρτι, αναψυκτικά, παγωτά κ.α., περιοδικά και εφημερίδες και πολλά ακόμα πράγματα απαραίτητα στην καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού.  

Όσο αφορά την κύρια δραστηριότητα του καφέ-μπαρ-ρεστοράν, τι να πρωτοαναφέρουμε! Το πρόσχαρο καλωσόρισμα; Το άψογο σέρβις; Την ευγενική συμπεριφορά και την προθυμία του προσωπικού; Τα νόστιμα εδέσματα; Τα απολαυστικά κοκτέιλς; Τις προσιτές τιμές;

Η πραγματικότητα για του λόγου το αληθές, η κοσμοσυρροή που παρατηρείται κάθε βράδυ στον όμορφο περιβάλλοντα χώρο, που πιστέψτε μας από προσωπική πείρα δεν υπήρξε ποτέ κατά το παρελθόν.

Κάτοικοι του οικισμού, αλλά κυρίως κάτοικοι της Ραφήνας και του Πικερμίου, αυτοί δηλαδή που θα υποστηρίξουν την επιχείρηση και το χειμώνα, όπως και παρέες από περιοχές ευρύτερων περιοχών, επιβεβαιώνουν ότι η προσπάθεια των αδελφών Κολοβού, αγκαλιάζεται με ενδιαφέρον και αγάπη.

Σύμφωνα με όσα μας είπαν οι δύο νεαρές κυρίες, Τίνα και Βάγγη, το καφέ λειτουργεί απ’ τις 10 το πρωί προσφέροντας απολαυστικά πρωινά. Όσο αφορά το μέλλον μας επιφυλάσσουν αρκετές νέες ιδέες που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους επόμενους μήνες τους επισκέπτες του καφέ, καθιερώνοντας ένα ιδιότυπο στέκι για τις κρύες μέρες του χειμώνα.  

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα