15.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑTikTok: Μωρό πέταξε την Βίβλο στην κολυμπήθρα ενώ το βάπτιζαν και έγινε...

TikTok: Μωρό πέταξε την Βίβλο στην κολυμπήθρα ενώ το βάπτιζαν και έγινε viral

Το βίντεο μετρά πάνω από 4,5 εκατ. εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια

Η βάπτιση θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια, καθώς αποτελεί την επίσημη εισαγωγή στην Εκκλησία εκείνου που μυείται. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, το μυστήριο δεν κύλησε ήρεμα, καθώς το μωρό είχε άλλα σχέδια και αιφνιδίασε τον ιερέα… πετώντας την Βίβλο στην κολυμπήθρα.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και έχει γίνει viral, με πάνω από 4,5 εκατ. εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια, ο μόλις 11 μηνών μπέμπης σηκώνει το μικροσκοπικό του χέρι, χτυπάει το βιβλίο του ιερέα και το ρίχνει μέσα στην κολυμπήθρα, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Δείτε όσα έγιναν

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην εκκλησία Our Lady of Pompeii, στο Μπάφαλο. H μητέρα Candace Williams κρατά τον γιο της και δίπλα της ο καθολικός ιερέας απαγγέλλει αποσπάσματα από τη Βίβλο. Φίλοι και συγγενείς παρακολουθούν με ευλάβεια το μυστήριο, όταν ο μπέμπης τους πιάνει εξαπίνης πετώντας το ιερό βιβλίο μέσα στο αγιασμένο νερό.

Το βίντεο μοιράστηκε στον λογαριαμό της η θεία του μωρού Natalie Walczyk αλλά γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με χιλιάδες χρήστες να το αναδημοσιεύουν και να αφήνουν χιουμοριστικά σχόλια.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω», «Μωρό: “Μιλάς πολύ! Τελείωνε”», «Θέλω να μάθω τι συνέβη μετά από αυτό», «Κάπως έτσι αγιάζεις το νερό», είναι μόνο κάποια από τα σχόλιά τους.

Σε συνέντευξή της η Candace Williams ανέφερε ότι η βάπτιση του Sullivan ήταν η πρώτη του ιερέα στη συγκεκριμένη εκκλησία. Παράλληλα, τον ευχαρίστησε για την κατανόησή του και για το ότι έκανε αποδεκτή τη συγγνώμη της οικογένειας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα