16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤροχαίο στο Καλλιμάρμαρο – «Συγχωρεμένοι να είναι όλοι, ήταν θέλημα Θεού να...

Τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο – «Συγχωρεμένοι να είναι όλοι, ήταν θέλημα Θεού να γίνει»

Συγκλονίζει η μητέρα του 30χρονου νεκρού ειδικού φρουρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο με αστικό λεωφορείο στο Καλλιμάρμαρο

Να συγχωρεθούν όλοι ζητά και ως «θέλημα Θεού» χαρακτηρίζει τον χαμό του 30χρονου γιου της στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Καλλιμάρμαρο.

Το νεαρό θύμα επέβαινε στη μηχανή του και συγκρούστηκε μετωπικά με αστικό λεωφορείο. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και κατέληξε.

Η μηχανή κινείτο επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς Συγγρού και συγκρούστηκε με το λεωφορείο που ερχόταν από τη Βασιλίσσης Όλγας στις γραμμές του τραμ. Οι γονείς του το έμαθαν στις 7:30 το πρωί όταν και κάλεσαν τη μητέρα του από το νοσοκομείο.

«Το πρωί μας πήραν εμάς στις 7:30. Γύριζε από τη δουλειά του από τη νυχτερινή βάρδια. Δεν ξέρω καθόλου ποιος παραβίασε. Συγχωρεμένοι να είναι όλοι, ό,τι και να έγινε, ήταν θέλημα Θεού να γίνει», λέει με μεγαλείο ψυχής η μητέρα του νεκρού αστυνομικού παρά την δυσβάσταχτη απώλεια.

Ο 30χρονος ήταν ειδικός φρουρός και είχε λίγους μήνες στο σώμα της Αστυνομίας.

«Του άρεσε. Είχε συνηθίσει, του άρεσε η δουλειά του αστυνομικού. Τώρα τι να πω… Του είπα: ‘Φύγε, έλα επάνω’. ‘Όχι’, λέει, ‘καλά είμαι εδώ’. Του άρεσαν οι ταινίες οι αστυνομικές, του άρεσε», σημείωσε η μητέρα του θύματος.

Ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών-ειδικών φρουρών δήλωσε: «Δυστυχώς η σημερινή μέρα ήταν μοιραία, δεν είχε λίγους μήνες που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα».

Υπό κράτηση ο οδηγός του λεωφορείου

Ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Ο ίδιος βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα