25.9 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤρομακτικό βίντεο από τροχαίο στη Συγγρού: Ο οδηγός που το προκάλεσε έφυγε...

Τρομακτικό βίντεο από τροχαίο στη Συγγρού: Ο οδηγός που το προκάλεσε έφυγε ανενόχλητος, αλλά… τον «έπιασε» η κάμερα

Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό του κόκκινου smart που εγκατέλειψε το σημείο και συλλέγει καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή

«Κόβουν» την ανάσα οι εικόνες από τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Συγγρού, που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.

όπως φαίνεται στο βίντεο, το βράδυ της Παρασκευής (21/6) ένα κόκκινο smart κινείται στον παράδρομο της Συγγρού στο ύψος της Αμφιθέας και εισέρχεται στη λεωφόρο ταχείας με κατεύθυνση το Φάληρο. Ωστόσο, ο οδηγός δεν χρησιμοποιεί τη λωρίδα που βρίσκεται κοντά του και κινούμενος αργά διασχίζει σχεδόν κάθετα τρεις λωρίδες κυκλοφορίας.

Εκείνη τη στιγμή, ένα ασημί αυτοκίνητο που κατεβαίνει με ταχύτητα κάνει ελιγμό προς τα δεξιά για να το αποφύγει, χάνει τον έλεγχο, κάνει πλαγιολίσθηση και πέφτει με σφοδρότητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Το ταξί που κινείται στην αριστερή λωρίδα, γλιτώνει την τελευταία στιγμή. Ευτυχώς τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που κινούνται στο σημείο, ελαττώνουν ταχύτητα και δεν εμπλέκονται στο τροχαίο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Ο οδηγός που το προκάλεσε έφυγε ανενόχλητος

Ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου, έχοντας αντιληφθεί τι συνέβη, πλησιάζει αργά το γκρι αυτοκίνητο. Αμέσως μετά η κάμερα ασφαλείας το δείχνει να εγκαταλείπει το σημείο του τροχαίου. Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ευτυχώς και οι δύο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.

«Φάνηκε ότι πήγαινε αργά το κόκκινο αυτοκίνητο. Πήγε να μπει στην αριστερή λωρίδα πολύ κοφτά, τον έκοψε τον οδηγό, πήγε να περάσει αυτός με το γκρι αυτοκίνητο από δεξιά για να το αποφύγει, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στις μπαριέρες» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν ο 20χρονος οδηγός του ασημένιου αυτοκινήτου αλλά και η συνοδηγός 21 ετών. Για περισσότερο από μισή ώρα στην κάθοδο της Συγγρού δημιουργήθηκε ουρά αυτοκινήτων.

Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό του κόκκινου smart που εγκατέλειψε το σημείο και συλλέγει καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα