18.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Το χαμόγελο και στα χειλάκια των παιδιών της Ανατολικής Αττικής, φαίνεται ότι πολύ σύντομα, θα σχηματισθεί…

Την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 17:30 εγκαινιάζεται στο κτίριο του πρώην Lidl στη Νέα Μάκρη, η στέγαση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (13ο στην Ελλάδα).

Η Lidl Hellas κατά καιρούς, στηρίζει οικονομικά τα παιδιά μέσω του συγκεκριμένου Οργανισμού και τώρα κάνει πράξη την υπόσχεσή της, όπως έχει δημοσιευτεί από τριμήνου, να παραχωρήσει το κτίριο της Νέας Μάκρης.

Την ερχόμενη Πέμπτη όπως είπαμε, θα γίνουν τα εγκαίνια και θ’ ακολουθήσει ένα τριήμερο εκδηλώσεων, χρόνος κατά τον οποίον θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να επισκεφτούν τον χώρο και να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού.

Πρόκειται ως γνωστό, για ένα Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας το οποίο όπως έχει ανακοινωθεί, θα λειτουργεί καθημερινά, και θα είναι στελεχωμένο από ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό και αποθηκάριο.

Θα προσφέρονται: υλική στήριξη σε παιδιά και οικογένειες (αναξιοπαθούντες προφανώς) καθώς και κοινωνική, συμβουλευτική – υποστήριξη στις οικογένειες, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα (διαβίωσης κ.λ.π.).

Όπως το βλέπουμε εμείς, επιβεβαιώνονται όσοι πιστεύουν ότι «το Κράτος πέθανε» και από την ιδιωτική πρωτοβουλία –κατά κύριο λόγο- έχουμε πλέον, να περιμένουμε…

Τελευταία είδηση:

Η Περιφέρεια Αττικής υπογράφει σύμφωνο συνεργασίας με το Χαμόγελο του Παιδιού

Αύριο ημέρα Τρίτη 12 Μαΐου και ώρα 13:30 θα υπογραφεί, στα γραφεία της Περιφέρειας (Συγγρού 15 – 17) σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα