19.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΓιατί η Ίντερ είναι το μεγάλο αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Champions...

Γιατί η Ίντερ είναι το μεγάλο αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Champions League

Σε λιγότερο από 2 ώρες ξεκινάει ο πρώτος αγώνας μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης ενάντια στην Ίντερ και τολμάμε!

Μπορεί την στιγμή που διαβάζετε το άρθρο αυτό, αυτή η μικρή θαρραλέα μας πρόβλεψη να σας φέρει γέλιο, καθώς σε λιγότερο από 2 ώρες ξεκινάει ο πρώτος αγώνας μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης ενάντια στην Ίντερ.

Όμως εμείς θα αψηφήσουμε τον κίνδυνο του “κάζου” από το να πέσουμε έξω και θα κάνουμε αυτή την πρόβλεψη. Ε ναι, λοιπόν μετά από χρόνια βλέπουμε μία κλασική Ιταλική ομάδα που θέλει να αποδείξει πως ο περσινός τελικός δεν ήταν πυροτέχνημα, αλλά η φλόγα για την αναγέννηση του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία ύφεση στο Ιταλικό ποδόσφαιρο, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος. Τρανό παράδειγμα η Ίντερ που αφού πήρε το τελευταίο της Σκουντέτο, αναγκάστηκε να πωλήσει τον καλύτερο της επιθετικό Λουκάκου και τον Χακίμι. Το ίδιο έκανε και φέτος όπου μοσχοπούλησε τον Ονάνα. Θα αποφύγω να αναφερθώ στον εν λόγω παίκτη, καθώς οι εμφανίσεις του θυμίζουν καρδιογράφημα: «Μία πάνω-μία κάτω, μες στον κόσμο το φευγάτο, μία πάνω-μία κάτω, δε βαριέσαι κι άσπρο πάτο, θ ‘αμαρτήσω και θ ‘αγιάσω, ο πάπας κάνει το ράσο, όσα έρθουν κι όσα πάνε, Τη ζωή δεν την φοβάμαι»  ΕΕ ναι, παραφερθήκαμε, το καταλάβατε!

Λοιπόν όπως φαίνεται η Ίντερ -από πέρσι- άλλαξε, παίρνοντας ένα θηρίο στην εμπροσθοφυλακή ονόματι Τουράμ, γιος του μεγάλου Τουράμ της Γιουβέντους και έκλεψε από το Μόναχο τον Σόμμερ (όχι-όχι τον Κώστα Σόμμερ της αγάπης μαχαιριά, τον Ελβετό εξαδερφό του που έχει γύρω στις 20 ανέπαφες εστίες. Όχι άσχημα για 36άρι τέρμα). Στα μετόπισθεν έχει τον νεαρό Ιταλό Μπαστόνι που μας θυμίζει γιατί η Ιταλία έχει την καλύτερη αμυντική σχολή του κόσμου, καθώς και τον μαέστρο Μπαρέλλα. Μπροστάρης της ομάδας, ο αρχηγός Λαουτάρο Μαρτίνεζ που σκοράρει σαν ταύρος, ενώ στα πλάγια έχει τους Ντι μάρκο και Ντάμφρις σε ένα ιταλικότατο 3-5-2. Αξίζει να αναφερθούν οι ποιοτικότατοι Παβάρ, Σαλχανόγλου και Μικιταριάν που είναι βασικοί πυλώνες αυτής της ομάδας.

Και ερωτώ, γιατί κυρίες και κύριοι αυτή η Ίντερ, του αρχιτέκτονα Ιντζάκι να μην σηκώσει κύπελο;

Η πρώτη μάχη απόψε με την Ατλέτικο του Τσόλο!

Υ.Γ. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του σπουδαίου Andreas Brehme που έφυγε σήμερα, παλαίμαχος της Ίντερ που χάρισε το παγκόσμιο κύπελο στη Γερμανία κι αποτελεί ακόμα ένα λόγο για να κερδίσει η Ιντερ σήμερα.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΗΣhttps://www.instagram.com/footballholiccy/
Το πρωί μηχανικός λογισμικού, το βράδυ αθλητικογράφος.
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα