29 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ: Η ΑΡΤΕΜΙΣ (ΛΟΥΤΣΑ) ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ: Η ΑΡΤΕΜΙΣ (ΛΟΥΤΣΑ) ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Τα καλύτερα νέα βρίσκονται στα παραλειπόμενα των εκδηλώσεων. Αυτά τα παραλειπόμενα που δεν ‘’χώρεσαν’’ στο ρεπορτάζ της επίσκεψης Τζιτζικώστα στην Αρτέμιδα, μας ψιθύρισαν στ’ αυτί κουσκουσιάρικα τοπικά πουλάκια.

Πολλοί ήταν όσοι αναρωτήθηκαν, μεταξύ αυτών κι η αφεντιά μου, ποιος ήταν ο γαλαντόμος οικοδεσπότης που προσκάλεσε τον κ. Τζιζτζικώστα και επιπροσθέτως παρέθεσε το λουκούλλειο κατά γενική ομολογία γεύμα στην παραθαλάσσια ταβερνούλα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλύψουμε την περιέργειά σας λέγοντας ότι οικοδεσπότης μας ήταν ο κ. Ανδρέας Βλάχος κατασκευαστής και πρόεδρος της ΔΜ.Τ.Ο. Ν. Δημοκρατίας.  

Ο κ. Βλάχος φίλος και υποστηριχτής του Απόστολου Τζιτζικώστα, άσχετα με την ιδιότητα του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο., με προσωπική του πρωτοβουλία κάλεσε τον υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ., ώστε να ικανοποιήσει την εκπεφρασμένη επιθυμία συντοπιτών του να τον γνωρίσουν από κοντά.

Αν κρίνουμε απ’ τη μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του Ανδρέα Βλάχου και στην ενθουσιώδη υποδοχή των λεγομένων του Απόστολου Τζιτζικώστα που καταχειροκροτήθηκε, εύλογα βγαίνει το συμπέρασμα ότι η Αρτέμις (Λούτσα) ψηφίζει Τζιτζικώστα.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα