21.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΠΡΟΟΠΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΑΠΡΟΟΠΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Σύμφωνα με την προεκλογική τακτική της Ν. Δημοκρατίας οι υποψήφιοι βουλευτές της,  έχουν αφήσει πίσω παραδοσιακές προεκλογικές συγκεντρώσεις, προτιμώντας να συναντούν ενεργούς πολίτες των τοπικών κοινωνιών, κάτι που ταιριάζει γάντι στη χαμηλού προφίλ, αλλά υψηλού επικοινωνιακού χαρίσματος με τους απλούς πολίτες είτε ανήκουν στη Ν.Δ. είτε όχι, υποψηφία βουλευτή Γεωργία Μαρτίνου.

Πάνω σ’ αυτή τη λογική η Γεωργία βρέθηκε στη Ραφήνα όπου την περίμεναν αρκετές εκπλήξεις, όπως συμβαίνει πάντα στις απρογραμμάτιστες εξορμήσεις. Που να φανταστεί λοιπόν ότι παίρνοντας μια ανάσα πλάι στη θάλασσα, θα συναντούσε τον πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Βαγγέλη Ασλανίδη, με τον οποίο είχαν μια ευχάριστη συζήτηση, ακόμα και σε θέματα αθλητισμού, τομέα στον οποίο δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη, αν και την ενδιαφέρει πολύ τουλάχιστον σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Κι επειδή στο χώρο του ποδοσφαίρου βγαίνουν οι πιο χαρακτηριστικές ατάκες, αργότερα όταν επισκέφτηκε ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σύλλογο και άκουσε έκπληκτη για τη δωρεά γηπεδικών εγκαταστάσεων του πατέρα της, που ανακούφισαν τοπικές ανάγκες των ερασιτεχνικών σωματείων κυρίως των ακαδημιών που απασχολούν εκατοντάδες παιδιά, είπε: «Αν γνώριζα περί αυτού δεν θα ερχόμουν», έλαβε την αυθόρμητη απάντηση μέλους του συμβουλίου ότι τότε θα έπρεπε να μη βγαίνει απ’ το σπίτι της.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα