19.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΥΓΑΤΑΙΝΕΙ Η Ε.Ν.Α. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΥΓΑΤΑΙΝΕΙ Η Ε.Ν.Α. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δε μένει παρά να συγχαρούμε τον Πρόεδρο της Ένωσης Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) Νεκτάριο Καλαντζή για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει ώστε η ΕΝΑ να κάνει αισθητή παρουσία μέσω ποικίλων εκδηλώσεων που διοργανώνει ανά την Επικράτεια. Ο πολυμήχανος…Νεκτάριος όμως με την ενσωμάτωση στα μέλη της Ένωσης του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη, κτύπησε Διάνα.

Κι’ όλα αυτά συνέβησαν  στη Χαλκίδα χθες Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη στην εσπερίδα που διοργάνωσε η ΕΝΑ και αφορούσε την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα χρόνια της κρίσης και συζήτηση εν όψει της νέας μεταρρύθμισης για τον Καλλικράτη, που στέφτηκε από πρωτοφανή επιτυχία.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, όταν ο Νεκτάριος Καλαντζής του παρέδωσε μια τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, χειρονομία που τον ενθουσίασε, καθώς μεταξύ των μελών της ΕΝΑ περιλαμβάνονται οι στενοί τους συνεργάτες Φ. Σπανός Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και η Μίνα Παπαναστασίου πρ. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στ. Ελλάδας.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΕΝΑ Νεκτάριος Καλαντζής ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: ‘’Ευχαριστούμε την Εύβοια και τη Χαλκίδα για τη σημερινή εκδήλωση, που κατακλύστηκε από κόσμο, για το θέμα της μεταρρύθμισης του Καλλικράτη΄΄.

Απευθυνόμενος προς τον Κώστα Μπακογιάννη ο Νεκτάριος Καλαντζής είπε: ‘’Να ξέρετε ότι έχετε πολλούς φίλους στην ΕΝΑ είτε ως Δήμαρχος Καρπενησίου, είτε ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, αποτελείτε πρότυπο για εμάς τους νέους αυτοδιοικητικούς. Με ομόφωνη απόφαση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος σας κάνουμε σήμερα εδώ στη Χαλκίδα, επίτιμο μέλος μας’’.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα