16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις Γιώργηδες συναντήθηκαν  στο Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Καλλιτεχνούπολης χθες 14 Δεκέμβρη στη Ραφήνα. Τρεις Γιώργηδες που κονταροχτυπήθηκαν ή κονταροχτυπιούνται με τα προβλήματα του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Ο Γιώργος Χριστόπουλος τ. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου (αριστερά), ο οποίος κατά τη διάρκεια της κουτσουρεμένης θητείας του κατάφερε να ισορροπήσει τα οικονομικά του δήμου και να τον βάλει σε σταθερή βάση στην καλλικράτεια εποχή.

Μόνο του και τραγικό λάθος η επιλογή μιας αδιαπραγμάτευτης και μονοδρομιμένης πορείας των λυμάτων στην Ψυττάλεια, που εν πολλοίς του επιβλήθηκε απ’ τους γνωστούς και μη εξαιρετέους αντιρρησίες, που ακόμα και σήμερα κάνουν άνω-κάτω τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ρ-Π.

Ο Γιώργος Κοκκόλης αντιδήμαρχος Πικερμίου, δίπλα του, νέος και φέρελπις πολιτικός, που μέχρι τώρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε κανένα θέμα, πλην μιας σημαντικής παρέμβασης σε αρχική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ξεδιπλώνοντας μια νέα αντίληψη σχετικά με το καινούργιο που πρέπει να επικρατήσει σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο. Άποψη για την οποία δέχτηκε τα πυρά της ελάσσονος μειοψηφίας, κυρίως της επικεφαλής ενός κομματιού της, την Αμαλία Τόκα.

Ο Γιώργος Δουβίτσας τέλος, πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ (δημοτικού οργανισμού), πρώτος επιλαχών της πλειοψηφίας, απ’ τους πρωτοεισερχόμενους κι ο ίδιος στην ενεργό τοπική πολιτική ζωή. Πολλά υποσχόμενος λόγω του πλούσιου βιογραφικού που διαθέτει, αλλά και της σημαντικής εμπειρίας του ως τεχνοκράτης άνθρωπος της αγοράς, σε ντόπιο και διεθνές επίπεδο.

   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα