27.7 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ…

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ…

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του αντιδημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς στη πρόθεση της επιστημονικής υπεύθυνης του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ρ-Π Αντωνίας Δημητρίου, να ομορφύνει το περιβάλλοντα χώρο με τοποθέτηση φυτών στις υπάρχουσες κενές περιεχομένου ζαρντινιέρες των διαδρόμων.

Ο αντιδήμαρχος μόλις πληροφορήθηκε ότι οι εργαζόμενοι του κέντρου προτίθενται να τσοντάρουν για την εν λόγω πρόθεση, έστειλε τους υπαλλήλους της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου να αναλάβουν δράση για τον καλλωπισμό του πρότυπου κέντρου υγείας της πόλης.

Μια πράξη που χαρακτηρίζεται ως προοίμιο του ενδιαφέροντος που τελευταία εκδηλώνεται εκ μέρους του αντιδημάρχου για την αναβάθμιση του Κέντρου, όχι μόνο καλλωπιστικά αλλά και ουσιαστικά, όπως θα φανεί στο μέλλον.   

Εξ’ ίσου αστραπιαία ήταν και η ανταπόκρισή του στο αίτημα που κατέθεσε η πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ ατόμων με νοητική υστέρηση Έφη Προκοπάκη, για άδεια επέμβασης στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται μπροστά στο σπίτι που κατασκευάζει στο Πικέρμι για τα άτομα αυτά, ώστε να γίνει ράμπα ΑΜΕΑ, με ίδια έξοδα της ΕΣΤΙΑΣ πάντα. Τη μια μέρα πήρε στα χέρια του ο αντιδήμαρχος τα έγγραφα με το εν λόγω αίτημα, την επομένη το έφερε στο δημοτικό συμβούλιο ως θέμα εκτός ημερησίας, όπου πέρασε ομόφωνα.

Είναι να μη συγκεντρώσει τις ευχαριστίες και των δύο κυριών για το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξε στα αιτήματά τους;    

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα