17.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ: ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ: ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου “ΑΙΓΕΑΣ“, που ίδρυσε ο εφοπλιστής κος Θανάσης Μαρτίνος, είναι ευρύτατα γνωστή για τη σημαντική δράση που έχει αναπτύξει στον τομέα της φιλανθρωπίας και μάλιστα σε καιρούς μίζερους οικονομικά για την πατρίδα μας, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών, με παντοειδείς χορηγίες κυρίως στους τομείς της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Ως εκ τούτων λογικό φαντάζει ότι ο “Αιγέας” δέχεται πλήθος αιτημάτων για την κάλυψη πολλών και διάφορων αναγκών σχολείων, συλλόγων, αθλητικών σωματείων, αλλά και νοσοκομείων. Πλήθος αιτημάτων που συγκεντρώνονται στα χέρια ενός έμπιστου συνεργάτη του κου Μαρτίνου, ο οποίος τα παραλαμβάνει, τα ταξινομεί και τα προωθεί στο ειδικό προς τούτου συμβούλιο της μη κερδοσκοπικής εταιρείας εντεταλμένου ν’ αποφασίσει για το μέλλον του κάθε αιτήματος. Κι αν αναρωτιέστε ποιος είναι το δεξί χέρι του μεγάλου χορηγού, λέγεται Γιώργος Παγώνης κι είναι επικεφαλής του ειδικού προς τούτο γραφείου.

Ο κος Παγώνης εκτός των άλλων εκπροσωπεί τον μεγάλο χορηγό σε εκδηλώσεις όπου δεν μπορεί να παραστεί ο ίδιος ο κος Μαρτίνος και δέχεται αντ’ αυτού τις τιμητικές διακρίσεις.

Στη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο ο κος Παγώνης συμμετείχε στον φιλανθρωπικό αγώνα χάντμπολ που διεξήχθη στην Άνοιξη με στόχο την ενίσχυση της δομής «Κιβωτός του κόσμου» και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα για την προσφορά του ιδρύματος “Αιγέας” στο άθλημα της χειροσφαίρισης. Την αναμνηστική πλακέτα του παρέδωσε ο Γ.Γ. της ΟΧΕ κος Κώστας Σταματιάδης.

Όσο υπάρχουν χορηγοί σαν την οικογένεια Μαρτίνου, τούτος ο τόπος δεν πρόκειται να λυγίσει κάτω απ’ την σκληρή λιτότητα που πλήττει την κοινωνία.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα