18.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔΕΣΜΕΥΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Στα πλαίσια των επισκέψεων του στις νέες Δημοτικές Αρχές της Περιφέρειας Αττικής, ο Βουλευτής Αττικής και Επικεφαλής του «Δημοκρατικού Συνδέσμου», Βασίλης Οικονόμου, είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν τα μεγάλα ανοιχτά θέματα της περιοχής και οι αναπτυξιακές προοπτικές της Ραφήνας και του Πικερμίου αλλά και ζητήματα καθημερινότητας της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου – πέρα τα γενικότερα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη σημερινή δυσχερή οικονομική πραγματικότητα και τις δυνατότητες ενδυνάμωσης και ενίσχυσής της – αναφέρθηκε σε προτάσεις για την πορεία των πόλεων την επόμενη πενταετία που θα διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή και θα ανταποκρίνεται στη προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον. Τέθηκαν τα προβλήματα που δεν έχουν βρει ακόμη την λύση τους όπως είναι το αποχετευτικό, η επιβάρυνση από την λειτουργία του λιμανιού της Ραφήνας και η επιτακτική ανάγκη ανάπλασης της παραλιακής ζώνης, οι δυσκολίες στην συγκοινωνιακή διασύνδεση Ραφήνας, Πικερμίου και των οικισμών τους καθώς και οι κινήσεις που έχει κάνει ήδη η Δημοτική Αρχή σε θέματα χωροταξίας, κοινωνικής αλληλεγγύης κα .

Ο βουλευτής  Βασίλης Οικονόμου δεσμεύτηκε, ότι θα σταθεί αρωγός  στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, όπως κάνει με σταθερότητα όλα τα χρόνια ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας στη Βουλή και προωθεί κάθε δίκαιο αίτημα στην κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών ζωής των κατοίκων της Αττικής .

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα