23.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ;

ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ;

«Στ’ άρματα, στ’ άρματα εμπρός στον αγώνα» το άκρως διχαστικό μήνυμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα για τη σημερινή ζοφερή κατάσταση που ζούμε απ’ την ελαφράδα με την οποία κινείται η κυβέρνηση που υπηρετεί, όπως φαίνεται στο δελτίο τύπου όπου αναφέρει:

«Η τρόικα εσωτερικού σε συνεργασία με την τρόικα εξωτερικού με επικεφαλείς τον Σόιμπλε και την Μέρκελ, κήρυξαν τον πόλεμο στο λαό μας. Περιμένουνε να παραδοθούμε..

Ο λαός μας τους απαντά με το τραγούδι της Εθνικής Αντίστασης ‘’Δεν μας φοβίζουν των Γερμανών τα βόλια’’. Ψηλά το κεφάλι. Δεν θα τους περάσει. ΟΧΙ.»

Ωραίοι οι πολεμικοί παιάνες, αλλά έχει συνειδητοποιήσει (ο Γιώργος Πάντζας) ότι ο λαός μπροστά στις κλειστές τράπεζες, χωρίς τη δυνατότητα να πάρει τη σύνταξή του, με το μικρομεσαίο να κατεβάζει ρολά, με το ιδιωτικό υπάλληλο να μη ξέρει αν θα πληρωθεί, αφού οι συναλλαγές σε χρήμα παγώνουν, είναι έτοιμος να κατασπαράξει μια κυβέρνηση που άλλα έταξε κι άλλα κομίζει;

Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε οποιαδήποτε συμφωνία έφερνε η κυβέρνηση, αντ’ αυτού μας ρίχνει στην καταστροφή. Μέχρι εδώ φτάνει! Τη Κυριακή θα πάρει την απάντηση που της αξίζει, μ’ ένα ηχηρό, δεν θα σας περάσει η προσπάθεια να οδηγηθούμε εκτός ευρώ και Ευρώπης. ΝΑΙ.    

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα