17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΠΕΔΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΠΕΔΑ

Λαλίστατα και μαρτυριάρικα τα πουλάκια που παρακολούθησαν την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών της ΠΕΔΑ, κελαηδούνε για  ένα και μοναδικό βουλευτή (κυβερνητικό) που ήταν παρών στη διαδικασία και μάλιστα προωθούσε δήμαρχο της ανατολικής Αττικής, ο οποίος παρόλο το βουλευτικό σπρώξιμο έμεινε στις τελευταίες θέσεις. Εκτός έμεινε κι ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος ως πρώτος επιλαχών, αφού το ψηφοδέλτιο του Ιωακειμίδη με το οποίο κατέβηκε κέρδισε δύο έδρες, του ιδίου και του Κασσαβού δημάρχου Αχαρνών.

Σύνεδροι για τη ΚΕΔΕ, μεταξύ άλλων, ψηφίστηκαν οι Πέτρος Πουλάκης και Αντώνης Τούντας απ’ τα Σπάτα, ο Ισίδωρος Μάδης απ’ την Παιανία, ο Σταύρος Ιατρού απ’ τη Λαυρεωτική κι η Ειρήνη Κουνενάκη απ’ την Παλλήνη.

Ο Άρης Βίτσιος, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Παλλήνης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΛ, αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη καθώς δεν κατάφερε να εκλεγεί. Τα τιτιβίσματα λένε ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος απ’ το αποτέλεσμα, καθώς πιστεύει ότι τον μποϋκοτάρισαν ομόσταυλοί του. 

Να σημειωθεί ότι ο Άρης Βίτσιος, επιλέχτηκε απ’ την δημοτική του παράταξη ως εκπρόσωπος στην ΠΕΔΑ, παρότι είχε εκφράσει επιθυμία κι ο Νεκτάριος Καλαντζής, οποίος επιπροσθέτως είχε συλλέξει περισσότερους σταυρούς. Αντί ο Άρης να δώσει τόπο στα νιάτα, προτίμησε να συναντήσει ο ίδιος την αποτυχία.   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα