24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΔΟΠΑΠ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΡΕΤΟΥΣΑ

ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΔΟΠΑΠ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΡΕΤΟΥΣΑ

Κάθε άλλο παρά με κοινή συναίνεση η λύση συνεργασίας μεταξύ του Ανδρέα Βασιλόπουλου και του Γιώργου Δουβίτσα προέδρου του ΔΟΠΑΠ, στην μίσθωση του εντευκτηρίου ‘’Αρετούσα’’ στην Καλλιτεχνούπολη.

Σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Βασιλόπουλος, η διαφωνία με το προεδρείο του ΔΟΠΑΠ αρχικά, ξεκίνησε όταν ο Ανδρέας πρότεινε να κλείσουν κάποια νοίκια με πάγια (θερμάστρες, έπιπλα κ.α.) που ο ίδιος είχε εγκαταστήσει στο χώρο, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Μετά από λίγο διάστημα ο κ. Βασιλόπουλος ενημέρωσε ότι η ‘’Αρετούσα’’ θα παραμένει κλειστή από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τους χειμερινούς μήνες, κάτι που όπως φάνηκε από την απαντητική επιστολή που έλαβε όχι μόνο δεν έγινε αποδεκτό, αλλ’ αντιθέτως του έγιναν αυστηρές συστάσεις, απαράδεκτες κατά τον ίδιο, που τον εξόργισαν, με αποτέλεσμα   να καταγγείλει τη σύμβαση.

Επίσης ο κ. Βασιλόπουλος είπε, ότι εκείνο που τον στεναχώρησε ιδιαίτερα, δεν ήταν το απαράδεκτο ύφος της επιστολής που έδρασε καταληκτικά στην απόφαση του να εγκαταλείψει την επιχείρηση που είχε στήσει με προσωπική φροντίδα, όσο η παράλειψη του προέδρου του ΔΟΠΑΠ κ. Δουβίτσα να επικοινωνήσει μαζί του, όντας φίλοι όπως θεωρούσε έως τότε.

Τα γεγονότα πήραν ακόμα πιο δραματική τροπή, όταν ο κ. Βασιλόπουλος άρχισε να ξηλώνει το μαγαζί και να μαζεύει τα πράγματά του, κάτι που θεωρήθηκε απαράδεκτο απ’ το ΔΟΠΑΠ ο οποίος του έστειλε εξώδικο.

Φυσικά η μεταφορά συνεχίστηκε κανονικά, αφού τα κινητά πράγματα είχαν αγοραστεί απ’ τον ενοικιαστή, ενώ έμειναν υπό διαπραγμάτευση κάποιες σόμπες που αποτελούσαν εκτός από θέρμανση και ντεκόρ, οι οποίες μπορούν να παραμείνουν στο χώρο αν το επιθυμεί κι ο εκμισθωτής. 

Σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Βασιλόπουλος και ανατρέπει τα όσα διαδίδονται περί δήθεν παθητικού, η επιχείρηση μπορεί να μην απέδιδε τα αναμενόμενα το χειμώνα, αλλά υπήρχε εξισορρόπηση το καλοκαίρι.

Άλλωστε δεν ήταν αυτοσκοπός το κέρδος απ’ τη δραστηριότητά του αυτή, όσο η επιθυμία να στήσει αυτό το στέκι, που διακόσμησε με αποκλειστικά δική του έμπνευση.

Άρα δεν ήταν το οποιοδήποτε παθητικό, ουσιαστικά δεν υπήρχε, που τον ανάγκασε να καταγγείλει τη σύμβαση, όσο ο τρόπος που του φέρθηκε προσωπικά ο κ. Δουβίτσας, πράγμα που δεν περίμενε, γι’ αυτό και δεν δέχτηκε κανένα συμβιβασμό παρότι του προτάθηκε απ’ τον διευθυντή του ΔΟΠΑΠ κ. Σπαντούρο.  

Απ’ την πλευρά του ο κ. Δουβίτσας με τον οποίο μιλήσαμε χθες, στάθηκε φειδωλός στις δηλώσεις του. Το μόνο που μας είπε και επιβεβαίωσε κι ο κ. Βασιλόπουλος είναι το εξώδικο που στάλθηκε και ο διαγωνισμός που θα γίνει τάχιστα. 

Ούτως ή άλλως πάντα ένα ‘’διαζύγιο’’ έχει διάφορες παραμέτρους, πολλές φορές αθέατες στους πολλούς. Το μόνο που αναμένεται τώρα είναι ο νέος πλειοδοτικός διαγωνισμός που ευχή όλων είναι να μην αποβεί άκαρπος, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα