27.2 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΑΛΑNΤΖΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ REDS

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΑΛΑNΤΖΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ REDS

Με αφορμή το δημοσίευμα της Καθημερινής ότι η REDS ξανανοίγει το θέμα της υπόθεσης Καμπά στην Κάντζα, με στόχο την εξεύρεση επενδυτών, ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης, Νεκτάριος Καλαντζής δήλωσε για το θέμα:

«Ως Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Παλλήνης ζητώ εδώ και τώρα, άμεσα, έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου ως ξεχωριστό και μόνο θέμα, την υπόθεση της επένδυσης από τη Reds στο Κτήμα Καμπά στην Κάντζα.

Φυσικά και δεν μπορεί να συζητηθεί ένα τέτοιο θέμα, στην συνεδρίαση της Τρίτης, με κάποια δεκάδες θέματα μαζί. Τα ερωτήματα που εγείρονται πολλά:

Γιατί η αιφνίδια κίνηση της εταιρείας για επενδυτές τώρα; Τα ανταποδοτικά για την επένδυση-μαμούθ στην Κάντζα που υπόσχονταν φαίνεται ότι ξεχάστηκαν γρήγορα. Ποια θα είναι η χάραξη στρατηγικής εκ μέρους του δήμου για το θέμα; Για άλλη μια φορά σιωπή προς συγκεκριμένα συμφέροντα;

Η περιοχή μας πρέπει να προστατευθεί με βάση, την ισόρροπη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος σε αυτή, γι’ αυτό ας πάρουμε τα ανάλογα μέτρα, πριν είναι αργά.

Ισόρροπη ανάπτυξη με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος είναι τα κλειδιά που θα πάνε την πόλη μας μπροστά. Η άναρχη επιχειρηματική ανάπτυξη, χωρίς όρους, καθίσταται επικίνδυνη να υποθηκεύσει την επόμενη μέρα στο δήμο μας. Είμαστε εδώ να προστατεύσουμε το αύριο και το κοινό συμφέρον, πέρα από διαπλοκές και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι».

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα